facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Grinda Gästhamn

Address: Söderhamn, Stockholms Län, Sweden
City: Söderhamn


Reviews
Bra gästhamn. Här finns även möjlighet att tanka. Nära till bra restauranger. Trevlig hamnkapten och personal.
Jättebra gästhamn fint läge med fina restauranger, hjälpsam personal som hjälper till vid tilläggning om man frågar bra när man är själv Restaurangen kostar men maten mycket bra. Lite långt mellan elstolparna annars väldigt bra
För det höga priset får man inte mycket. Vatten ska hämtas i en tveksamt ren hink en bra bit bort. Toatömningen trasig. Sopkärlen överfulla. Ligger man för boj har man allt svall rakt in i aktern. Appen funkar inte för direktbetalning, bara för bokning, swish kan inte användas. Ön är fin, men nästa besök blir inte med egen båt.
Mycket bra och trevlig gästhamn. Finns el, vatten, toalett och dusch. Möjlighet att låna hyra? bastu. Sugtömning finns med och en sjämack med bensin och disel. Skulle rekomderar om man är här att minst en gång besöka restaurangen som är mycket bra!
Trevligt område men gästhamnen är katastrof, begränsat med eluttag tror det fanns 6st på ca 20 platser men framför allt helt oskyddad mot vågor från hårt trafikerad farled så förbered er på sömnlösa nätter. Aldrig mer
Trevlig gästhamn med relativt nära till praktiska faciliteter.
Kommer ni med egen båt, se upp för västliga vindar, hela hamnbasängen blir som ett hav. Fin ö men det som drar ner betyget: 1: Varför är framfickan inte öppet varje dag? högsäsong 3 Aug, full hamn. 2: Svindyrt värdshus, varför ha det så överdrivet lyxigt och så höga priser gynnar knappast i längden 3: För lite toaletter/duschar så det blir lång kö. 4: Väldigt dyr hamnavgift, och då kan du inte tanka vatten med slang, el ingår inte utan kostar 100kr per dyg. Lite postivt: De tar kontanter, dvs riktiga pengar i affären!!! Mycket att göra för barnen, bla en bondgård som kan besökas, fin badplats, ön i sig är otroligt fin mm. Ps/ Snälla båtägare/hamnkapten! hala svenska flaggorna, ser inte bra ut när de sitter uppe på natten!!! läs gärna på om flaggreglerna
Fick plats i gästhamnen och avgiften för några timmar är 100kr. Finns mycket att se, fina stigar, olika djur på lantgård och mysiga badklippor. Värdshuset serverar a la carte rätter och är dyr och baren vid gästhamnen serverade bara pizza på dagtid, så vill man ha en enklare lunch är det inte mycket att välja på.
En pärla i Stockholmsskärgård med framficka för restaurang direkt i gästhamnen, bastubrygga och Värdshuset knappt ett par hundra meter från hamnen. Många bra båtplatser med bommar eller morning linor.
Ön i sig är fin. Gästhamnen har allt man behöver. Kanske är det lite dyrt. Kanske finns inget super engagemang. Men i det stora hela är det ett fint ställe.
Comment on this business

to add Grinda Gästhamn map to your website;