facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Grinda Säteri AB

Grinda Säteri AB

About

En gård mitt i sörmland med växtodling, skogsbruk, entreprenad inom lantbruk/skog och glassproduktion.
Cafe öppet to-sön11-16 Tel 0702019187- 0703949380

Story

Gårdsglass som tillverkas på gården med riktig mjölk, ägg och grädde. tillsatser från närområdet i många av glassarna. I cafet finns kaffe, te , saft mm



"Grinda säteri är ett lantbruk som drivs av Bröderna Claes och Magnus Lundblad och dess familjer sedan 1991. Vi är den tredje generationen av vår släkt på gården. Vår farfar Elis Lundblad köpte gården 1938 efter att ha flyttat från Runtuna socken. Vår far Ebbe Lundblad tog sedan över driften 1960."
Address: Grinda säteri, 642 96 Malmköping
City: Malmköping
Zip Code: 642 96


Similar places near
Marinas Trädgård Marinas Trädgård 5 km Vi finns 3 km utanför Malmköping.
Reviews
Charmigt både platsen å tjejerna å killarna som serverar den onödigt goda glassen. Där smakerna varierar hela tiden. Bra för oss som åker dit ofta.
Mysigt område med får och kor i närheten som man kan kolla på medans man äter sin glass. God glass, men minuset är att det inte finns så många smaker av glass och finns tyvärr inte något för alla, då de flesta glassmakerna inte passar för barn.
God glass!! Fantastiska konferenslokaler!! AgroSörmland med Cilla i spetsen, tog upp ett brännhett ämne, nämligen att det går inte att få tag på välutbildade djurskötare, skogsmaskinförare, traktorförare, trädgårdstekniker mfl. Branschen skriker efter Svensk arbetskraft. Hur agerar Naturbruksgymnasierna på detta? Följer de kursplanerna? Ser de till att lärarna har rätt kompetens för att utbilda nya djurskötare?
Mycket god glass här.
Mycket trevligt boende samt roliga aktiviteter att göra
Fantastiskt god glass, den fick fem stjärnor av hela familjen. Mysig uteplats. Lugnt o skönt. Perfekt för ett snabbt stopp med bilen.
Så god glass och trevlig personal. Dit kommer vi åka fler ggr när vi åker förbi.
Lugnt o jättemysigt. Jättegod glass o kaffet smakade också bra.
Grinda levererar som vanligt, trevlig personal och fantastisk glass och miljö!
Mysigt ställe med god glass!
Comment on this business

to add Grinda Säteri AB map to your website;