facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Grisslinge Bistro & Bar

Address: Skärgårdsv. 158 , Värmdö 139 36, AB, SE
Phone: +46 8 570 228 10
City: Värmdö
Zip Code: 139 36



related searches: Grisslinge bistro & bar värmdö menu, Grisslinge bistro & bar värmdö reviews
Reviews
Helt ny nivå på maten än tidigare. En av lunch buffens rätter idag var oxkind med rödvinsås. Som nattbakats i ugn på 56C. För 115kr fick man soppa lax 3 varmrätter kaka och kaffe. Allt med lila hög kvalitet. Lätt den mest prisvärda lunchen man kan hitta. Observera att kvaliten på maten är riktigt hög.
Lunchade ,de har 5 olika rätter varje vardag , gillade variationer , kött, fisk , pasta o fint salladsbord , dessutom vacker utsikt , nu väntar jag bara på våren, då blir det många luncher o fikaraster
Inredningen var inte på topp, personalen jättetrevlig, fantastiskt gott bröd, potatis moset och fisken var mer än ok, men köttfärslimpan var stendöd. Ett helt ok ställe att stanna på för lunch. En notering är den märkliga knappen för att tända lyset på toaletten. Jag förstår att någon tyckte det var en rolig detalj, men det finns användarkonventioner som inte skall brytas av praktiska skäl, lysknappar trycker man på, för att lätt kunna tända i ett mörkt rum fick slå på ficklampan för att hitta ström brytaren.
Buffén är smaklös. Så segt kött att det inte gick att äta. Mest fett och senor. Åt middag med familjen tidigare men mammas köttbit var så seg att hon inte kunde skära den. Fick dock rabatt på hennes måltid. Nu tar jag bara något att dricka men efter ikväll går jag aldrig dit igen. Då jag har diabetes och hade känning, tog jag en bit av en bar från handväskan. Då kommer en ur personalen av utländsk härkomst och vrålar att jag inte kan äta på restaurangen utan dom har faktiskt mat. Det sjukaste jag varit med om. Varnat för detta ställe! Tyvärr, tråkigt när det gått bra att dricka något tidigare utan utskällning. Så var försiktiga om ni tar en halstablett.
Vad har hänt här?!! var ifs något år sen jag var här och åt, den traditionella hojturen hit för att avnjuta den goda burgaren.. men nix inte denna gång vi beställde som vanligt burgaren och tjejen en caesarsallad, orkar inte förklara misslyckandet utan får leta upp ett nytt resmål med goda hamburgare och mysig omgivning i framtiden... ps.hade ju iaf tur med vädret.
Lunch buffé med 4 rätter och soppa. Färskt bröd och sallad. Fanns en smak för alla. Mycket gott och vällagat! Sist men inte minst.....trevlig personal....kocken själv går runt och förhör sig om hur det smakar och hur hans tankar var vid tillagningen. Å...just det....fin utsikt också!
Skräp ställe skulle hellre äta sand å lera än att gå tillbaka dit. Riktig dålig mat Otrevlig personal Risig lokal Toaletter som ser ut som att man kastat in En handgranat. Kan inte rekommendera detta ställe till någon, kommer inte gå dit igen.
Klockrent ställe när man är ute och badar i Grisslinge med barn och inte har med matsäck. Buffén bjuder på god mat. Flera vällagade alternativ och pannkakor för barnen det var en torsdag. Bra priser givet vad man får.
Riktigt lågvattenmärke! Idag var sista gången jag åt där. Beställde en Biff à la Lindström som var snustorr. Goda såser. När jag nästan ätit upp får jag ett långt hårstrå i munnen. Jag talar om detta när jag går ut i kassan och frågar lite ironiskt om de lägger på något på priset och får svaret att -Nä det kostar som vanligt. Jag får med andra ord betala fullt och möts endast med bortförklaringar. Riktigt sopigt!!
Bra meny men ojämnt genomförd. Somliga rätter är mycket goda men andra hafsiga och översaltade. Charmig personal. Uteservering med plastduk och obekväma möbler och ingen infravärme inomhus såg bättre ut. Priser: 100-300 SEK. Justera bristerna, just nu ej prisvärt.
Comment on this business

to add Grisslinge Bistro & Bar map to your website;