facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Grodans Terrass

Grodans Terrass

About

Grodans är ett mat ställe som är öppet under sommar halvåret med en signifik och och vällagad mat som kan överraska med sin humana priser & tilltagna menyn



"På Grodans Terrass i Nynäshamn kan du njuta av utsökt vällagad mat och trevliga trubadurspelningar som höjer mysfaktorn. Alldeles i närheten av restaurangen kan du dessutom spela en runda minigolf eller ta ett svalkande dopp på den intilliggande badplatsen.Du är varm välkommen in till oss om du har vägarna förbi och är du i behov att boende under din vistelse i staden kan du boka ett dubbelrum på vårt vandrarhem Sailor Inn. Välkommen till oss"
Address: Nickstabadsvägen 16, 14943 Nynäshamn
Phone: 46708488888
City: Nynäshamn
Zip Code: 14943


Similar places near
Eight Friends Inn Eight Friends Inn 1 km Här får du ett rikligt utbud av spännande öl och whisky. De har också en lättare meny...
Reviews
Här får du valuta för pengarna.
Otrevlig personal, det man beställer kommer kommer inte. Fick utskällning när jag ville beställa dricka till maten - det är kö bakom dig du får inte beställa så mycket skrek en ur personalen åt oss. När vi påpekade att det är skinka på vegetariska pizzan så blev svaret att det är många kunder nu. Fick dock in en ny pizza efter en stund.
Om man lyckas komma hit på sommaren utan att det är fullt så bör man sätta sig ner och beställa in lite mat och dryck. Ofta alldeles för lång väntetid på grund av trycket. Passa på om du är i närheten men fundera inte över att ta en omväg för att komma hit.
Världens bästa ställe. Vegetariska alternativ: Det finns vegetariska alternativ Barnvänlighet: Sättet de behandlar alla sina gäster på är verkligen vänligt och trevligt. Man blir bemött med respekt och vänlighet. Personalen är verkligen trevliga och hjälpsamma Parkering: Det finns väldigt gott om parkeringsplatser Specialkost: De gör rätterna som man önskar sig
Galet. Servicen lämnar en hel del att önska. Det som finns på menyn går inte att beställa. Dåligt flöde Vilket medför långa köer. Oengagerad personal som mest verkar vilja vara någon annanstans. Minigolfbana som är sliten. Jättetråkigt med tanke på läget och att det skulle kunna vara så mycket bättre.
Sämsta stället! Kanske dom bytt ägare, vet ej. Köp ej korv med pommes. Tråkig tallrik full med pommes och en mini korv inget annat.
Godaste kebabtallriken på länge. Krispigaste pommes och finaste kebabköttet, dessutom perfekt kryddat. Kan definitivt rekommendera.
Här känner man sig alltid lika välkommen. Värt ett försök.
Om du söker efter Sveriges minsta kebabtallrik då har du kommit rätt!
Dålig service , byt pizza bagare otroligt smaklösa pizzor . Inget att rekommendera !
Comment on this business

to add Grodans Terrass map to your website;