facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Grohus

Grohus

About

Grohus har ett brett sortiment av växthus. Bland annat Stormsäkra Stålväxthus, Tunnelväxthus, Extra Starka Växthus & Engelsktillverkade växthus.

Story

Grohus har ett brett sortiment av växthus. Bland annat Stormsäkra Stålväxthus, Tunnelväxthus, Extra Starka Växthus & Engelsktillverkade växthus.



"Grohus AB är sveriges största växthusspecialist. Vi är inriktade på växthus som tål storm och stora snömängder. Välkommen!"
Address: Norra vägen 4, 52361 Gällstad
Phone: 0770-335335
City: Gällstad
Zip Code: 52361


Opening Hours

Monday: 09:00 - 17:00
Tuesday: 09:00 - 17:00
Wednesday: 09:00 - 17:00
Thursday: 09:00 - 17:00
Friday: 09:00 - 17:00


related searches: Grohus vaxthus, Växthus, Tunnelväxthus, GjordNära, Skånska Byggvaror, Vansta
Similar places near
IETV AB IETV AB 2 km Supertrevlig personal.
Ivanhoe of Sweden Ivanhoe of Sweden 2 km Fantastiskt sköna och varma yllekläder som samtidigt har en stilig design. Har blivit...
Reviews
Lite surt att få besked om förseningar först då jag själv ringer för info om exakt leveransdag. Lite surt att det saknas delar som gör byggprocessen avstannar. Mycket bra att det skickades med en sprayburk med min specialbeställda färg så att jag enkelt kunde lacka de saknade delarna då de kom olackade. Var lättare att följa och först monteringsanvisningen än vad jag trodde då jag såg mängden prylar och antal steg. Tar man bara ett steg i taget så går det relativt smärtfritt. Är i det stora hela supernöjd med mitt söta rosa växthus.
Köpte ett Oden 24 m2 6 mm primärt pga tålighet för snö. Det är just ramlat ihop med 40 cm snö på taket. Grohus skriver härefter att deras anvisningar för hur mycket snö där är på taket inte gäller.
Det ser inte mycket ut utifrån. Inne i butiken finns flera olika växthus uppmonterade. Mycket trevlig personal och tillmötesgående. De har svar på alla funderingar. Vi ångrar inte att vi åkte dit för att se det i verkligheten. Vi hade nog bestämt oss hemma men nu känns det tryggare. Vi beställde ett på 18 kvadratmeter.
Kanonbra service och allt kom fram välpackat och helt vilket inte alla leverantörer lyckas med. Enkelt att sätta upp, ett tips är att läsa instruktioner NOGA innan man börjar. Alla delar som ser lika ut är det INTE. Blir det fel är det självförvållat bara göra om och göra rätt = läs noga.
VARNING för automatöppnarna på grohus tunnelhus. ett dåligt centrerat hål gör att armen blir väldigt svag Grohus vägrar ersätta den delen .Så köp inte deras lucköppnare utan välj någon annan, som jag kommer att göra nu. DÅLIGT KUNDBEMÖTANDE
Köpte Oden 300 18 kvm för 2 år sedan. Fick nr 2 levererat idag! Supernöjd.
Trevlig o kunnig personal. Stor utställning i bra lokaler. Kaffe för den som vill ha.
Mycket trevlig, kunnig och tålmodig personal. Kan varmt rekommendera.
Säljer växthus. Trevlig personal och kunnig
Stormsäkra är de ju inte.
Comment on this business

Directions to Grohus with public transportation


Rånnaväg 50 meters
204
267
Lönnvägen 250 meters
204
267

to add Grohus map to your website;