facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Grön Gourmet

Grön Gourmet

About

En matupplevelse för alla sinnen. Vegetarisk eller vegansk mat. Laktos och glutenfritt. Lagad med ayurvedisk kunskap. Sundsvall & Södra norrland.

Story

Grön Gourmet är resultatet av det gemensamma intresset för ayurvedisk vegetarisk matlagning som Marie Nygren & Linus Berglind under de senaste åren ägnat sig åt i hemmets kök. Det har allt eftersom växt från att fixa utsökta vegetariska smörgåstårtor och buffé på 50-årsfest till att laga vegetariskt på kursgård samt veg. julbord till och även till att hålla matlagningskurser.

De fortsätter att tillsammans skapa spännande matupplevelser för alla sinnen. De trollar fram egna kryddblandningar och teer. Marie har storköksutbildning, samt branchvana från hotell/ restaurang och egen kursgård och är sedan 28 år tillbaka insatt i vegetarisk matlagning. Marie är till yrket yogalärare, ayurvedisk hälsorådgivare och hälsocoach. Linus har en bakgrund i Karate och är sedan 2006 ofrivillig vegetarian och har under de senaste 4 åren intresserat sig för den ayurvediska matfilosofin och praktiken.

Tillsammans vill de dela med sig av det vegetariska ayurvediska till alla matglada människor som är nyfikna på hur maten kan bli medicin och hälsosam grön mat bli en gourmetupplevelse för alla sinnen.
De välkomnar dig att prova god mat som gör gott.

Address: Östanskär 207, 86040 Indal
Phone: 0706311251
City: Indal
Zip Code: 86040



related searches: Grön gourmet menu, Grön gourmet reviews
Comment on this business

to add Grön Gourmet map to your website;