facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Gröna Stugan

Address: Ursviksvägen 28, 172 76 Sundyberg, Stockholms Län, Sweden
Phone: 08281493
City: Sundyberg
Zip Code: 172 76



related searches: Gröna Stugan Sundbyberg, Gröna Stugan Kalmar, Kallskänken, Lunch Kalmar, Slipkajen, Postgatan Kalmar, Restaurang Kalmar, Källaren Kronan Kalmar meny
Reviews
Intill Lötsjön, ett ställe med smårätter men mer ett fik i en lungn lummig miljö Buss 506,504, hålplats Lötsjön intill Gröna stugans kafét Eller promenera runt sjön från tuletorget, gå längst vackravägen mot sjön T-bana duvbo, gå över gatan mot simhallen, förbi fotbollsplanen mot körlinghallen, intill fins en backe som leder rakt ner till Lötsjön. Ta där till vänster och runda sjönn så kommer du fram till Gröna stugan.
Väldigt mysigt god mat men väldigt kallt i lokalen.Mat: 4/5
Okej, om du bor eller är på besök i Sundbyberg kan jag varmt rekommendera Gröna stugans ”Afternoon Tea” Sjukt bra, det om nåt är en gömd pärla. Jag kommer snart boka bord igen
Har besökt Gröna Stugan ett par gånger men undvikt att vistas där sedan jag var där på julbord. Blev bemött av otrevlig och ointresserad personal som undvek mig så fort jag ville fråga om något. Det är en stor besvikelse för mig som sundbybergsbo att ett sådant ställe med en så stor lokal historia inte ens kan bemöta deras besökare på ett välkomnande sätt som hör till en av deras viktigaste om inte viktigaste uppgift.
Gröna Stugan verkar ha ryckt upp sig en hel del. Tog bara en fika, som var god. Personalen var också trevligare än förr i tiden.Atmosfär: 4/5
Älskar stället! Stephan är helt underbar och extremt service-minded. Deras hemmagjorda Glühwein är helt magiskt!!! Vill även slå ett slag för deras raggmunk, lätt "SM i gott"-status på den.
Trevligt ställe framförallt under våren och sommaren. Precis vid Lötsjön, perfekt för lunch eller en öl/vinpaus i samband med cykelturen eller promenaden.
Ett trevligt ställe att ta en fika efter en söndagspromenad.
Underbart ställe, har till och med en app så man kan beställa vid bordet
En av de trevliga platser man kan gå till på promenaderna vid sjöarna i Solna/Sundbyberg. Mycket folk som promenerar. Gott om fåglar vid sjöarna. Gröna stugan har sin charm och är ett trevligt stopp för många av oss som promenerar här. Gott kaffe m dopp. Än bättre är det när man kan sitta utomhus och njuta av sjöutsikten.
Comment on this business

Directions to Gröna Stugan with public transportation


Lötsjön 60 meters
197
504
506
951
Hallonbergen 210 meters
11
Hallonbergen T-bana 260 meters
Lötsjögården 270 meters
Hallonbergen 290 meters
118
197
199
540

to add Gröna Stugan map to your website;