facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Gröne Backe Camping

"Ett året runt öppet camping med stugor och platser för husbil, husvagn och tält. Receptionens öppettider varierar med säsong men du kan alltid nå oss på telefon. Välkomna!"
Address: Södra Moränvägen 64, 668 32 Ed (Dals-Ed)
Phone: +46 (0)534 101 44
City: Ed
Zip Code: 668 32



related searches: Gröne Backe Camping & Stugor, Camping Tresticklan, EDC camping, Camping Ed, Dalsland Camping, Ragnerud Camping
Similar places near
Hytta Hytta 13 km
Reviews
Det var en trevlig camping. Börjar väl bli lite slitet, men bra.Plats: 5/5
Fick inte låna dusch om man inte bodde på campingen. Tjänst: 1/5
Mycket bra ställe. Bra med plats runt stugan.Rum: 4/5
Var där i 2 dagar. Service anläggning er rena och fina. Men det som drar ner på intrycket är trånga platser och ingen kontroll av 4 meters regler mellan enheter. Trasiga vägar med mycket uppväxt av tallrötter i asfalten. Står på plats 138,och där var det rena autostradan av folk som passerar på begge sider av husbilen på väg till service huset. Inte trevligt att sitta och äta mat med så mycket folk runt omkring husbilen. Och husbilar som står på platser utan nummer är ett minus. Tvivlar på att jag kommer tillbaka till Ed.
Vi står här säsong sen 2 år tillbaka och trivs bra. På sommaren är det mycket barnfamiljer, men hoppas på att fler barnfamiljer kommer hit och ställer sig på säsong
Vi stannade bara en natt. Verkade bra men utnyttjade inte mkt av camping men husvagnplats, disk, dusch, tömning och vattenpåfyllning var alla bra i alla fall. Trevlig hjälpsam personal!
Tycker man borde få två duschpoletter för varje natt när man betalar 300 kr för tältplats. Annars en fin camping med en pizzeria som var helt ok!
En riktigt bra stället om man gillar att vandra och utforska nya platser, ganska central om man vill åka till jungfru fallet eller älgafallet, tresticklans vandringsled, Daslans Moose Ranch.
Fantastiskt mysig camping. Supergod mat i restaurangen! Trevlig minigolf. Minus för de slitna servicehuset. En otrolig stank på toan, förmodligen mögel.
Fint läge vid den lilla klara sjön Lilla Le. Saknar diskmaskin och gratis dusch. Tycker att det blir så omständigt med pengar i duschen. Jag duschar inte kortare för det. Dusch ska ingå i priset enligt mig. Såg ut som att de renoverat på toa så det såg fräscht ut, men det var en stark stickande doft av mögel eller något annat. Fanns en 9-håls äventyrsgolfbana och en pizzeria/restaurang. Lekplats med gunga, linbana och nåt torn. Bra solläge där vi stod.
Comment on this business

to add Gröne Backe Camping map to your website;