facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Grottbyn Vandrarhem och Camping Höör

"Camping & Rum i Grottby"
Address: Jularp, Box 4 , Höör 243 21, M, SE
Phone: +46 413 55 32 70
City: Höör
Zip Code: 243 21



related searches: Dragsö Camping Karlskrona, Skånes Djurpark, Höörs Gästis
Similar places near
Skanes Djurpark Skanes Djurpark 2 km Detta är ett fint utflyktsmål för hela familjen. Mycket att göra, inte enbart en djur...
Limex Limex 4 km Fina hundgrejor med egen touch. Vi fick snabbt hjälp att sy om ett halsband som inte ...
Nya Animax Nya Animax 5 km
Reviews
Under praktisk information stod det bl.a. Elbilar: det finns 10 laddstationer precis utanför bommen. Detta var ett av alternativen för mig eftersom jag kör en elbil. Men de fungerade inte. Ansvarig sa att de skulle varit inkopplade till Påsk. Fick förslaget att köra till Skånes djurpark och ladda. Där finns laddare för besökare till Skånes djurpark och då tillkommer en P-avgift på 45:-/dag. Laddarna är på 2 och 4 kvh Kraftringen.
Dåligt att poolen inte är öppen trots flera veckor med fint väder. Samma förra året. Då blev vårt barnbarn jättebesviken. Gungbrädan trasig. Tipsar om en damm man kan bada i.nej tack.fullt av fågelbajsfår se om vi kommer åter..
Helt okej camping, inte jättemycket aktiviteter, poolen är mindre än bilderna indikerar. Väldigt trångt periodvis i de gemensamma köken det skulle må bra av lite större space för den delen. Najs tv-rum och bibliotek. Trevlig litet pasterieshak några hundra meter bort. Obs Ta med er egna lakan och handduk. Bäddseten man kan hyra är engångs och av ett extremt tunt material ingen höjdare att sova på, torka sig med och tråkigt med artiklar som behöver slängas.
Vi har firat midsommar i grottbyns "hobbitrum" 3 nätter, andra året i rad nu, 3:e året på campingen. Trevlig camping, trevlig personal, skönt med pool och lekplats. Vet att det gjorts en hel del på campingen de senaste åren men tycker att det borde vara dags att fräscha upp grottan både ute och inne. Ute, skulle gårdsplan och natur runt fönster och dörrar behöva fixas ser jättetrist ut, inne, saknas förvaring både i rum och på toalett/dusch. Städning ingår inte vilket är ett minus och syns då det inte städas ordentligt av besökare, servicehusets kök likaså och samma dåliga spisar trots påpekande om detta första året vi var här.
Lugn och fin plats. Mycket trevlig familj som driver campingen, väldigt välkomnande. Skönt att det är en utpräglad familjecamping utan höga musikljud och höga röster. Man kan beställa nybakta frallor på morgonen. Det finns en pool att bada i och servicehusen äe lättillgängliga. Allt gör mig mycket nöjd!
Tack så mycket för att vi fick komma . Til l er under bara Camping. Och tillbringar Påsken. Vi har haft det Så bra här hoss er. Det man blir glad över är att Handikapps Toan är låst så bara dom som har behov av att använda den. För det är inte alla som har det så... Vi kommer tillbaka... Småland
Trevlig camping. Nära till Skånes Djurpark.Tjänst: 4/5
Kul att bo i grottor/hobbithus. Enkel standard. Lite fuktigt inomhus. Prisvärt om man vill ha ett enkelt boende en natt. Fint område med massor av vilda kaniner.
Helt okey camping, åsnorna hade nog semester för barnen letade och letade men det gjorde inget det fanns ju en pool istället!
Helt ok "sagan om ringen"-inspirerad stugby, om man bara ska sova i "stugan" egentligen bara ett rum. Plats med sängar och bord + 4 stolar. Inget rinnande vatten på rummet men egen toalett är ett plus. Det finns ett servicehus rakt över gårdsplanen också Lite pinsamt dock att de stavat fel på Aragorns namn.
Comment on this business

to add Grottbyn Vandrarhem och Camping Höör map to your website;