facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Grums leksaksaffär

Grums leksaksaffär

About

Det var kring jul 1974. I en källarlokal på Sveagatan i Grums öppnade en leksaksaffär. Mysigt, trångt och hjärtlig personal var kännetecken för affären

Story

För snart 40 år sedan öppnade Jan och Siv leksaksaffären i en liten källarlokal i Grums. 1986 flyttade de till större lokaler på Sveagatan i grums.
Hos Grums Leksaksaffär finner du ett brett sortiment av trygga, säkra och populära leksaker från de främsta leverantörerna.

Vill du hyra släpvagn, spela på Lotto, köpa trendiga barnkläder eller fira nyår med fyrverkerier är du också välkommen på ett besök i leksaksaffären.

Vi välkomnar alla fantastiska kunder till oss!!!



Address: Sveagatan 59b, 66433 Grums
City: Grums
Zip Code: 66433



related searches:
Reviews
Fantastisk leksaksaffär! Stort sortiment och på gaveln finns en stor målning av Marja i Myrom.
Mysig affär med fin service. Härligt att det fortfarande finns familjära detaljbutiker på orten.
Ni är toppen! Särskilt stort plus att ni tar ansvar med kundantal i butiken, munskydd och handsprit både innanför dörren och vid kassan. Så värdefullt i dessa svåra covid-19 tider. Ändå hade ni full service och vänlighet. Tror alla kände sig trygga. Bra gjort! Har alltid gillat er affär. Mycket i sortimentet trots att det är på en mindre ort i en mindre lokal än "Jättarna" i storstäderna.
En av de absolut bästa leksaksaffärerna jag själv besökt de senaste åren. Här har man lyckats behålla känslan som man själv älskade som barn, litet och mysigt med mycket omtanke bakom allt. Mycket bra utbud och priserna håller en bra nivå. Rekommenderar alla som har vägarna förbi Grums att göra ett besök på leksaksaffären.
Jag gillar verkligen att vi har en leksaksaffär i lilla Grums och man har verkligen minnen när man varit där när man var liten när allt är nästan det samma
God service, bra priser, og alltid kaffe och ett kex at få Bästa leksaksaffären i hela Värmland!
Alltid lika roligt o gå in där. Det mesta finns ju där liksom trevlig personal.
Bra service önskar lite större utbud, kanske svårt med lokalen...
Tycker det är superkul att gå in med grabben och köpa leksaker när det är samma personal/ägare som när jag var i hans ålder och var där med min far
Bra service. Finns så mycket olika leksaker för alla åldrar!
Comment on this business

to add Grums leksaksaffär map to your website;