facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Grums Vårdcentral

Address: Nyängsgatan 1, 664 34 Karlstad (commune)
City: Karlstad
Zip Code: 664 34


Similar places near
Attention Attention 6 meter
Rastplats Nyängen Rastplats Nyängen 41 meter Fin, lugn och mysig rastplats Liten parkering, men fungerade bra att stå en natt med ...
Grums Grillen Grums Grillen 2 km Maten är suveränt god och trevlig personal tog lite lång tid att få sin beställning m...
Älvenäs Industrihotell Pescator Älvenäs Industrihotell Pescator 2 km Bra ställe, men ledningen.
Hårboden Hårboden 2 km
Söta Saker Söta Saker 3 km Den lilla butiken med det stora utbudet!! Trevlig personal, som alltid finns till han...
Nor-Segerstads Församling Nor-Segerstads Församling 4 km Ett meget dårlig stelle där dom farar med lögn för sina medmänniskor
Buskhaga Handelsbolag Buskhaga Handelsbolag 7 km Toppen företag med professionella städare, vi är så nöjda!
Fälgman Fälgman 8 km Mycket hjälpsam & trevlig personal, bra priser
MudBuds UF MudBuds UF 8 km Handgjord keramik för att rädda djuren.
Firma Daniel Persson Firma Daniel Persson 10 km Affärsidé: Firma Daniel Persson ska tillhandahålla kompetens till allehanda projekt, ...
Reviews
I capio regi: bytte hit efter flytt. Det är den sämsta vårdcentral jag varit med om. Rutinkontroller uteblir. Receptförnyelse är rita-gissa-spring. Lite som att söka vård för hjärnskada och de fokuserar på en stukad vrist. Capio ska nu lämna över verksamheten till regionen och det kan inte bli sämre i alla fall.
Ringde in angående misstänkt Covid-19. Blev ombedd i telefenmenyn att trycka 9 om man hade akuta symptom eller luftrörsbesvär. Tryckte 9. ”Felaktigt val” blev svaret från menyn. Tryckte då in val för att boka tid. Blev uppringd. Berättade om besvären. ”Då skulle du ha tryckt nio” blev svaret. Blev märkbart irriterad. Bad som hemskt mycket om uräkt för att er telefonmeny inte fungerade. Efter lite suckande började hon skriva in uppgifter och sa att jag skukle åka till Gripen. Jaha sa jag, vart ligger det? ”Det har jag inte i huvudet, det får du väl googla eller nått” blev svaret. Kändes som denna människa hade tappat all form av medkänsla och bara var irriterad över att kunna få hjäkpa. Ligger själv i sängen och försöker ringa, hon är väl jobbet med en dator. Hur svårt skulle det vara och ge service. Det kan ju inte vara första gången hon hänvisat till den vårdcentralen. Har varit på besök flera gånger här. Verkligen 50/50 hur man blir bemött. Den här avdelningen har verkligen problem och borde ta kurser i social kompetens. Att först påpeka att man gjort fel, skylla bort problemet, hänvisa till annan VC och be mig själv hitta dit. Tack!
Fick en mycket trevlig och bra läkare. Han lyssnade verkligen, även tjejen på labb var bra
Jag är tyvärr inte tillräckligt frisk till att klara av den vansinniga "krig" som krävs för att få den faktiskt livsviktiga vård jag har kämpat för att få i 6 år nu!Den vård, som varenda av specialisterna Grums har skickar mig till varje gång jag försöker få en tid, specificerar skriftligen till dem, varje gång jag orkar påbörja samma veva som Grums Vårdcentral kräver att jag gör minst en gång, men oftast upprepade gånger innan dem, med uppvisande motvilja, ger mig en behandling. Och "bara så att jag vet, har tydligen "din specialistläkare" skrivit fel mängd medicin! Så Grums Vårdcentral väljer att ge mig hälften av den dosering som, till exempel hjärt-specialisten på Central Sjukhuset och många andra ordinerat. Efter en operation för dryga 6 år sedan, tar inte min kropp åt sig järn alls. Utan järn kan inte kroppen producera nytt blod. När inget nytt blod produceras, går blod procenten Sen är det bara för mig att påbörja förberedelserna för en ny "DU...DU kan inte bara ringa hit och berätta DU.. vill ha tid för att få behandling med intravenöst järn! Då måste boka en tid hos läkare, så får LÄKAREN!... Bedöma om han, tycker, du borde utredas!, för en eventuell "Järn-Anemi"!!! Jag har en ledig tid faktiskt, passar det dig klockan 08.20? Det är en fredag om dryga 3 veckor .. vänta lite.. nej.. det är en som står i kö för tid som måste få den! Då får jag sätta upp dig samma tidpunkt, 08.20, två veckor senare.. Då satte jag upp dig fredag om dryga fem veckor, klockan 08.20...-Nej, tyvärr, lyssna nu! Jag har många patienter som är ALLVARLIGT sjuka! Jag kan inte låta ALLVARLIGT sjuka människor vänta därför du har bestämt att du vill ha..."
Fick vänta i 1 timme och en kvart på att få hjälp så åkte hem istället, receptionisten va också väldigt oprofessionell. Ska nu byta till Säffle i hopp om att få bättre hjälp där.
Bra sköterskor men när det gäller läkare är det rena lotteriet, nya varje vecka med varierande grad av kompetens, engagemang och språkförståelse. De flesta är som när det gäller lotterier, nitlotter.
Hopplöst att alls få tid. Boka online verkar inte heller gå och tror aldrig jag lyckats få samma läkare 2 gånger OM jag alls lyckats få en tid. Enda trevliga med Vårdcentralen måste jag säga är det där Allas café I övrigt är det tyvärr absolut värdelöst. Konstaterar att man inte ska bli sjuk i Grums helt enkelt. Och nya Vårdcentralen är inte heller nåt alternativ tyvärr för de verkar aldrig ha öppet. 2 Vårdcentraler I Grums och ingen kan ordna vård. Trist.
perfekt! Vänlig personal och läkare, grundlig utredning och mycket förståelse. Jag är väldigt nöjd!
Här ska jag gifta mig nån gång
Det går aldrig att nå dem. "Alla telefontider är bokade idag" när man ringer 2 minuter efter att telefontiden startar. Oförsvarligt dåligt när det alltid är samma sak.
Comment on this business

to add Grums Vårdcentral map to your website;