facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Grus & Cement AB

Grus & Cement AB

About

Vi leverarar certifierad betong.
Alla sorters grus och berg material.
Vi har cementrör, hålsten, trädgårdsplattor.
Ring för prisuppgift.

0120-10505



"Construction Personnel by Grus International, Inc. is committed to being the best employer in the industry for construction workers. We believe our mission is two-fold: to staff our client’s projects with the highest quality of skilled tradesmen available and to foster an environment in which the quality of our workers continues to increase. We are dedicated to delivering quality and efficiency in one package. Grus offers our workforce the security of permanent employment and a diversified work experience through our many and varied clients. We believe the service Grus provides offers benefits to both the general contractor and the skilled worker."
Address: Vrånghult, 597 91 Åtvidaberg
Phone: 012010505
City: Åtvidaberg
Zip Code: 597 91



related searches:
Reviews
Återigen ger jag Grus inc 5 stjärnor igen, företaget växer och blir bättre av jobbet. Grus är det bästa jobbet någonsin , Terah skickade mig till Atlantic City New Jersey sommaren 2022 för att göra HVAC på stranden där Grus inc fick simma med alla andra i ha kul efter att ha jobbat , Cathy har varit fantastisk mot mig över mina 5 plus år när hon skickade mig till staten Ohio där Grus hjälpte till med större installationer av HVAC för Columbus-området. Jag kommer alltid att vara tacksam för dig, Nicole är min motivator i branschen hon pushar dig på ett bra sätt och jag gillar det Ser mycket fram emot att höra från dig igen , Darren har ditt bästa intresse , tack Jackie för att du alltid har min rygg och var anledningen till att jag var framgångsrik förra året och var anledningen till att jag tjänade mycket pengar och kunde åka till 3 semester på ett år med hårt arbete och engagemang. Ser fram emot att lära dig mer och åka någon annanstans kul
Jag är för närvarande anställd på Grus i över 4 år. Jag gav oss fyra stjärnor för att jag tog på mig min realisthatt och inser att vi alla kan förbättras. Byggbranschen i sig är i sig kaotisk, ständigt föränderlig och ständigt i utveckling. Jag gör min del där för att ge en arbetare en realistisk syn på vad han eller hon kan förvänta sig av att ta en skicklig byggtjänst, samtidigt som jag arbetar med vårt team för att överträffa en kunds förväntningar på arbetaren vi kommer att skicka. Jag uppskattar att vara en katalysator för att hjälpa projekt att slutföras, och lyssna när Amerikas infrastruktur byggs och renoveras. Grus är ett familjeägt nationellt bemanningsföretag. Om du vill arbeta där kommer du att behöva tjock säljhud eftersom du kommer att kommunicera med många kunder eller arbetare som kanske inte är i behov eller kvalificerade. Ärlighet räcker långt i den här branschen.
De förlorade flera svetskontrakt dag efter minnesdag. Jobbar främst för rörmokare, VVS och elektriker. De erbjuder bra lön.
Bra litet ställe. Det var ett roligt jobb så länge det varade och alla är vänliga.
Comment on this business

to add Grus & Cement AB map to your website;