facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Grycksbo Krogen

Address: Rättviksv. 12, 790 20 Grycksbo
Phone: (023) 410 77
City: Grycksbo
Zip Code: 790 20


Similar places near
Grycksbo Pizzeria Grycksbo Pizzeria 1 km Mycket bra restaurang och fin inredning och härlig atmosfär. Det var väldigt trevlig ...
Reviews
Vill bara varna alla att det är en av det sämsta pizzan som vi ätit i hela vårt liv. Tack och lov så blev vi inte matförgiftade.Mat: 1/5
Lugnt och behagligt ställe. Planksteken vi åt var en av de bästa vi ätit. Bra smak på potatismoset och en kyckling som var väl tillagad utan att vara torr.
Det är väldigt länge sedan jag var där tills nu i torsdags den 20:e april då jag åt en fisk med remouladsås och stekt potatis som var riktigt gott. Bor i Falun
Pizzan bra men köttet på plankorna var torrt och överstekt.Mat: 3/5
Otroligt god pizza.Tjock botten samtidigt som den var väldigt krispig.God deg och god tomatsås. Mycket fyllning på och lagomt stor i storlek. pizzasalladen var oxå jättegod. 10/10!
Väldigt goda pizzor men denna gång beställde jag en Madonna Pizza med Fläskfile, annanas, färska champinjoner och något mer, men när jag kom hem så såg jag att det istället var en pizza med bara köttfärs och inget mer vilket är helt fel. Lite surt men misstag händer/:
Som vanligt ett trevligt besök och god lunch
Gillade inte inredningen så mycket, sen lutade jag mig mot en väg/dörr och den öppnades och jag försvann
Mums va de! Trevlig personal och så gick det snabbt att få sin mat. Var iofs bara dit o köpte mat så har ej ätit i restaurangen.
Bra mat. Men synnerligen förvånad att "krogen tar ut en serveringsavgift" Därav 2 stjärnor av mig o mitt sällskap. Varför kan vi undra då vi aldrig upplevt det tidigare på någon annan "restaurang/krog". Tråkigt o irriterande. Vi kommer att äta på annat ställe nästa gång då vi anser detta är oseriöst att ta betalt för att komma ut med maten!
Comment on this business

to add Grycksbo Krogen map to your website;