facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Grycksbo Pizzeria

"Pizza, kebab, sallad, Alacarte"
Address: Drottningv. 16 , Grycksbo 790 20, W, SE
Phone: +46 23 413 21
City: Grycksbo
Zip Code: 790 20



related searches: Grycksbo pizzeria meny
Reviews
Hungrig på vägen och vi stannade till här för en lunch. Verkligen rymligt och rent. Fräscht ställe, med en stor meny av olika saker. Inredningen var stilig, många ute platser också. Prismässigt låg det bra till. Toalett var bra också, och maten var god. Ett ställe att rekommendera helt enkelt. Vegetariska alternativ: Har några väl Parkering: Finns mycket parkering Barnvänlighet: Finns käk för barn Tillgänglighet för rullstol: Det finns en ramp
Mycket bra restaurang och fin inredning och härlig atmosfär. Det var väldigt trevlig personal som tog emot beställningen och serverade. Mycket god mat, bra meny och väldigt bra priser. Det finns sittplatser både inomhus och utomhus och det fanns även toalett att låna som var ren och fräsch. Jag tycker att läget på denna restaurang var bra och dom tog både kontanter och kort som betalningsmedel. Vegetariska alternativ: Det fanns bra alternativ på vegetariskt. Parkering: Mycket platser att parkera på. Barnvänlighet: Mycket barnvänligt. Tillgänglighet för rullstol: Mycket bra tillgänglighet för rullstol.
Superfint rent snyggt. Mycket gott, fräscht och färska råvaror.Mat: 5/5
God mat och dryck, god service. Kan inte begära så mycket mer
Finns inget fel på pizzerian. Sjukt bra personal som orkar med min jobbiga flickvän som betalar med mynt. Även trevliga och skämtsam där. Kan nog inte sluta äta deras kebab tallrik så ***** god! Fräsch och många bekväma platser både inne och ute.
För kategorin pizzeria i liten by så är detta ställe i topp. Husets pasta var väldigt god, helt klart en av de bättre oxfilé pasta jag ätit! Personalen var trevlig och hjälpsam, och lokalen var ren och fräsch. Parkering: Gratis parkering för gäster precis utanför, finns plats för runt 10 fordon. Tillgänglighet för rullstol: Ramp finns för att ta sig in med rullstol.
God mat och mycket att välja på. Rent och snyggt! Trevligt bemötande!Mat: 4/5
Mysigt ställe ända tills jag såg leksandströjor på väggen. Då snöt jag mig i tröjan! Grymt god pizzasallad, kebabtallrik och pizzor.Mat: 5/5
Jättegod mat, fräscht i lokalen och jättebra bemötandeMat: 5/5
Alltid grymt trevliga! God pizza!Mat: 4/5
Comment on this business

to add Grycksbo Pizzeria map to your website;