facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Grythyttans Gästgivaregård

About

Grythyttans Gästgivaregård - det unika vin- och boutiquehotellet, där mat och vin ligger oss extra varmt om hjärtat. En plats för vila och njutning.

Story

Grythyttans Gästgivaregård är fullt av arv och spännande historier från svunna tider. Men mitt i allt det, så möts du som gäst även av nutid och framtid – i maten som våra kockar skapar, i våra högst personligt inredda rum eller i vår bar där du kan njuta av drycker som utmanar smaklökarna. Perfekt för en helg borta från alla måsten.

Det ska vara lätt att ha det bra, så låt oss ta hand om dig och ditt sällskap – det är det vi kan bäst. Vi hoppas att du ska älska att vara här lika mycket som vi gör.

Grythyttans Gästgivaregård är ett vin- och boutiquehotell för alla - kom som företag eller som privatperson. Vi lovar att ta hand om dig och ditt sällskap.

Grythyttans Gästgivaregård ligger i centrala Grythyttan, 80 km norr om Örebro i vackra Bergslagen. Ägarna Mia och Jens Spendrup driver Grytthyttans Gästgivaregård sedan 1 maj 2014. Paret äger och driver även verksamheten Loka Brunn.

Välkommen in i familjen Spendrups finkök!

Address: Prästgatan 2, 712 60 Grythyttan
Phone: 0591-633 00
City: Grythyttan
Zip Code: 712 60



related searches: Grythyttan Restaurang, Grythyttan kockskola, Grythyttan Bord, Grythyttan skola, Grythyttan Stol, Loka Brunn, Grythyttan wine, Dömle Herrgård
Similar places near
Loka Brunn Loka Brunn 12 km Trevlig anläggning, aningen litet spautrymme med tanke på gästantalet. God stämning b...
Reviews
Lunch riktig gott. Personalen kunniga och snälla. Mysigt ställe. Måste besöka för att uppleva en riktigt gammalt tid känsla
En underbar stämning, jättecharmiga rum och helt suverän mat med outstanding vinmeny! Hit kommer vi igen...och igen.
Hög klass på Gästgiveriet med maten,personalen, suveränt mottagande, man blir glad. Tack!!
Vacker miljö, lugnet och den goda maten!
Fantastiskt trevlig och vacker miljö och rum samt mat och personal, bara toppen
Väldigt bra men kanske att mina höga förväntningar ställde till det lite. Jag blev inte så blown-away som jag hade hoppats. Men allt var bra och trevlig service. Hög kvalitet utan det där extra wowet när det gäller maten.
Trevlig miljö och atmosfär. Sympatisk personal. God mat och dryck.
Måltiden vi åt igår var helt fantastisk. Mysig miljö å trevlig personal.
Väldigt trevligt bemötande och god mat
Comment on this business

to add Grythyttans Gästgivaregård map to your website;