facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Grythytte Akademi

Grythytte Akademi

About

Restaurang- och hotellhögskolan är en frisk vind i universitetsvärlden. Vår ambition är att följa med i tiden och fokusera på att ligga steget före.

Story

Restaurang- och hotellhögskolan är en frisk vind i universitetsvärlden. Vår ambition är att följa med i tiden och fokusera på att ligga steget före. Kvalitet och utveckling går hand i hand för oss – allt med genuin stolthet och goda värderingar.

Hos oss finns utbildningar riktade mot Sveriges mest ökande näring – besöksnäringen - som innehåller bl a hotell- och restaurangbranschen. Vi erbjuder utbildningar på både grund- och avancerad nivå, liksom enstaka kurser. Dessutom finns forskarutbildning och forskning i det unika ämnet Måltidskunskap.

Vi har och önskar ett fortsatt tätt samarbete, regionalt, nationellt och internationellt med offentlig verksamhet och näringsliv, för utveckling av lustfyllda måltider och berikande upplevelser.

Med våra nära 500 studenter utgör vi ett spännande och betydande inslag i den charmerande bergslagsbyn Grythyttan.

Restaurang- och hotellhögskolan vill ge dig som student eller samarbetspartner möjligheten att växa och förverkliga dina tankar och visioner tillsammans med oss.

*Hotell och värdskap, 180 hp

*Kulinarisk kock och måltidskreatör, 180 hp

*Sommelier och måltidskreatör, 180 hp

Läs mer här -->http://www.oru.se/Institutioner/Restaurang-och-hotellhogskolan/Utbildning/

Address: Sörälgsvägen 1-2, 71260 Grythyttan
Phone: 019-303000
es.uro@shr
City: Grythyttan
Zip Code: 71260



related searches: Grythyttans Gästgivaregård, Dryckeskunskap örebro universitet, Örebro University
Similar places near
Restaurang- och hotellhögskolan vid Örebro universitet - Campus Grythyttan Restaurang- och hotellhögskolan vid Örebro u... 89 meter Jag går här så jag kanske är lite partiskt, men det är ju jäkla vackert ju! Bästa sko...
Rekryteringsmässan 2018 i Grythyttan Rekryteringsmässan 2018 i Grythyttan 150 meter 2018 års Rekryteringsmässa på Campus Grythyttan slår upp dörrarna onsdagen den 21 feb...
Reviews
Jag går här så jag kanske är lite partiskt, men det är ju jäkla vackert ju! Bästa skolan
Comment on this business

to add Grythytte Akademi map to your website;