facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for GS Kylservice AB - Linköping

GS Kylservice AB - Linköping

About

GS Kylservice projekterar, installerar och servar alla typer av kyl-och frysanläggningar, luftkonditioneringar och värmepumpar.

Story

GS Kylservice AB är ett företag som startade sin verksamhet redan 1970.

Sedan i början på 1990-talet drivs företaget av bröderna Peter och Magnus Eriksson.

Idag har vi ett tiotal anställda och huvuddelen av våra kunder finns i Linköping, Norrköping, Motala, Mjölby, Boxholm, Ödeshög samt Åtvidaberg.

GS Kylservice projekterar, installerar och servar alla typer av kyl-och frysanläggningar, luftkonditioneringar och värmepumpar, samt tillhandahåller ett brett sortiment av produkter för försäljning. Vi är en totalleverantör av kundanpassade systemlösningar för industri, butik, fastighetsbolag och byggentreprenörer.

Vi på GS Kylservice strävar efter att ge våra kunder god totalekonomi och tillfredsställa behovet av tillförlitlig och säker drift. Det gör vi genom vår erfarenhet och kompetens samt möjligheten att som TESAB-företag erbjuda ett framgångsrikt koncept med produkter av hög kvalitet.

Vi värnar om miljön i det stora såväl i det lilla. Därför tycker vi det är viktigt att de kylanläggningar vi installerar är både energieffektiva och miljövänliga. Vi är certifierade ISO 9001 och 14001 samt av INCERT C415 Kategori I och Ackrediterade av SWEDAC. Vi är även ett Aukoriserat kyl & värmepumpsföretag.



"Vi projekterar, installerar och servar alla typer av kyl-och frysanläggningar, komfortkyla och värmepumpar, samt tillhandahåller ett brett sortiment av produkter för försäljning. Vi är en totalleverantör av kundanpassade systemlösningar för industri, butik, fastighetsbolag och byggentreprenörer."
Address: Jägarvallsvägen 6D, 584 22 Linköping
Phone: +4613212010
City: Linköping
Zip Code: 584 22


Opening Hours

Monday: 07:30 - 16:00
Tuesday: 07:30 - 16:00
Wednesday: 07:30 - 16:00
Thursday: 07:30 - 16:00
Friday: 07:30 - 16:00


related searches: Installera AC Linköping, Kyl och frys service Linköping, Kylreparatör, Kyltekniker Mjölby, Nordic Climate Group, Kylservice Katrineholm, Kylservice Stockholm
Similar places near
Total Ventilation i Linköping AB Total Ventilation i Linköping AB 3 km Strålande företag!
Energikontroll i Linköping Energikontroll i Linköping 5 km VÄRMEPUMPAR MED TOTALANSVAR Återförsäljare & serviceombud IVT Värmepumpar & Daikin vä...
Assemblin Sverige Assemblin Sverige 5 km Bra service, bra gubbar! Kan varmt rekommendera detta bolag!
Reviews
En utmärkt utförd service av luftvärmepump samt ett professionellt bemötande. Det finns räddare i nöden när innerenheten doftar likt en möglig källare. Prisvärd tjänst!Tjänst: Underhåll av luftkonditioneringssystem
Urusel service har inte hört av sig trots påringing.
Hjälpsam. Bra service och information. Tack
Comment on this business

to add GS Kylservice AB - Linköping map to your website;