facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for GT Performance Cars

GT Performance Cars

About

Varmt välkomna till GT Performance Cars AB
Hos oss gör du ett bättre bilköp!



"GT Performance Cars AB grundades med en stor förtjusning i bilar med hög prestanda i premiumklassen. Genom ett konstant mål att uppfylla kunders krav anses vi vara en av de största premium handlarna i Sverige."
Address: Lagervägen 5A, 136 50 Haninge
Phone: 0840054602
City: Haninge
Zip Code: 136 50



related searches:
Similar places near
ABC Ställningar ABC Ställningar 1 km Lita inte på dessa fejkade omdömen nedan som uppenbart är trams.
Stendesign Stockholm AB Stendesign Stockholm AB 1 km Har inte varit på platsen
Kjellmans Bil AB Kjellmans Bil AB 2 km Hittade en bil på Blocket som jag var väldigt intresserad av. Dessvärre var där ingen...
UNA Portar AB UNA Portar AB 4 km Vi tillverkar portar som du inte finner hos någon annan portleverantör. Det kan vara ...
Hästcenter i Stav Hästcenter i Stav 6 km Bra stall med fungerande rutiner och långa utetider
Återvinningssäcken AB Återvinningssäcken AB 9 km Återvinningssäcken använder sig av ett fast pris system för hämtning av byggsäckar oc...
Dykcharter vrakdykning Dykcharter vrakdykning 11 km Dykcharter vrakdykning tar er ut på den bästa dykningen i Stockholms skärgård, vi har...
Riksäventyr Riksäventyr 42 km *Vattenskoter *Skotersafari *Fyrhjulssafari *Paintball *Höghöjdsbana *Vildmarks relax...
A2 Smidesdesign AB A2 Smidesdesign AB 175 km Vi designar, tillverkar och monterar det mesta inom byggnadssmide, inredningssmide oc...
Din Bilmäklare Din Bilmäklare 175 km Jag blev väldigt bra bemött av personalen och fick hjälp med att sälja min bil utan n...
Reviews
Jätte smidigt affär skedde i söndags när jag sålde min Cayman till GT Performance. Jätte trevligt Kevin som kontaktade mig och lika trevligt var David som genomgått och hämtat bilen. Pengar hamnade på kontot inan jag skrev på kontraktet. Rekommenderar starkt!!! Bra jobbat!
Nöjd med min Upplevelse av gt performance cars. Intresserad av en BMW som tyvärr blev såld. Säljaren Pontus var trevlig och pushade inte för mycket.
När det var läge att köpa min första sportbil vände jag mig till GT Performance Cars. Blev bemött utav en säljare vid namn Mikaela som guidade mig igenom både de tekniska delarna utav själva bilen men även själva affären och lite olika finansupplägg. Kändes väldigt tryggt och som att hon verkligen hade koll på läget så valde att slå till. Vid sportbilsköp nummer 2 kommer jag garanterat vända mig till Mikaela och GT Performance Cars igen.
Besökte nyligen GT -Performance i hopp om att köpa oss en ny sommarbil.. Väl på plats fick vi tyvärr inget bemötande överhuvudtaget. Vi kommer vända oss till andra bolag där servicen troligtvis har en större betydelse.
Kanonupplevelse! Jag hittade min drömbil och hela köpprocessen gick smidigt tack vare en mycket professionell och kunnig säljare, Tiago. Kommer garanterat återvända till Tiago och GT Performance Cars när det är dags för ny bil.
Jag är väldigt nöjd med hela upplevelsen och fick den hjälpen jag behövde. Stort tack till Tiago för fin service och gott bemötande.
Smidig affär med Michaela, en bra säljare som var så som en säljare ska vara, uppmärksam, omtänksam och hjälpsam.
Bästa handlaren. Har sålt och köpt vi gt. Inga som helst problem har uppstått.
Seriöst och bra bilfirma som verkligen är hjälpsamma och tar hand om sina kunder. Köpte en Bmw M5 från denna firma, fick problem me den. Dem löste de utan några bekymmer. Rekommenderar denna bilfirma starkt!
Min upplevelse var fantastisk tack vare säljaren Thiago, han var verkligen lyhörd och tillgodosåg mina behov. Tack så mycket, på återseende!
Comment on this business

to add GT Performance Cars map to your website;