facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Gt Restauranger

Address: Travbanevägen 50 , Röbäck 904 40, Y, SE
Phone: +46 90 461 56
City: Röbäck
Zip Code: 904 40



related searches: Gt restaurant group, Riche Stockholm, DoMa Stockholm, Bookatable Stockholm, Trattoria Montanari, Surfers Stockholm, Farang Stockholm, Ag menu
Similar places near
Stallbaren Stallbaren 0 meter
Dynotech Sverige Dynotech Sverige 1 km Fantastig upplevelse för gammal verkstadsmek. Otroligt häftiga maskiner.
Klyftan Klyftan 1 km
Reviews
Liten pizzeria med trevlig personal. Man kan äta där eller ta med. Jag kommer tillbaka. Barnvänlighet: Märks att det är en omtyckt pizzeria då barn har ritat teckningar och dom har satt upp dom. Parkering: Delar parkering med Coop.
Helt okej pizza.Mat: 3/5
Öppnar 10.30, 10.40 svarar inte i telefon. Vid 10.50 besöker jag restaurangen då sitter de och slöar. Ugnen är inte varm, 20min väntetid på en pizza. Sämsta pizzerian i stan med lataste personalen.
Dålig service och otrevlig personal. Inte en hälsningsfras och inte heller npgon form av smaklig måltid eller liknande. Torra trista pizzor som inte smakar bra. Köper hellre en fryspizza på Coop nästa gång. Fick dessutom utskällning av personalen för att vu kom efter 20 minuter istället för 15
Röbäcks pizzeria har goda pizzor och en varierad meny av andra snabbmatsrätter och priserna är helt i paritet med övriga restauranger i Umeå. De tillhandahåller en lunchmeny som fn kostar 79:- där det ingår dryck, sallad och bröd. Pizzerian ligger i anslutning till en matvarubutik och en stor parkering så det finns gott om parkeringsmöjligheter. Det går snabbt att få sin mat efter beställning och personalen är trevliga och tillmötesgående om man har specifika önskemål. Stället är litet och erbjuder inte många sittplatser. Sommartid finns en uteservering dock i direkt anslutning till parkeringen.
Extremt otrevligt bemötande av personalen och pizzan är mycket sämre än de flesta fryspizzorna på Ica. Lägg pengarna någon annanstans, för här blir man bara besviken.
Goda pizzor. Gick snabbt men de som kunde gjort bättre var att märka upp en av pizzprna med veganost då vi beställde nästan två likadana pizzor. Fick gå in på deras hemsida/meny och läsa vilken pizza som var vilken.
Riktigt dålig pizzeria. Beställde pizza som skulle ta "25minuter" när jag kom dit efter 15minuter va lokalen tom och ingen pizza i ugnen . "Du får vänta lite jag är upptagen" är svaret man får . Haha riktigt skämt kändes de som.
Okej pizza, inget märkvärdigt. Väldigt litet ställe, mest tänkt för hämtmat, risk för språkförbistring.
Mycket bra Pizzeria med trevlig personal med bra service. Hade fått en 5a om dom kunde ha längre öppettider nu när Coop har öppet till 21.
Comment on this business

to add Gt Restauranger map to your website;