facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Gudrun Sjödén Design Outlet

"I Årstaberg ligger Gudrun Sjödéns färgstarka lagerbutik i en ljus och rymlig lokal. Här kan du fynda kläder och heminredning från tidigare kollektioner i miljövänliga material och till din hjälp finns alltid vår kunnig personal.När du behöver fylla på med energi finns goda bullar, kaffe och saft i vårt mysiga café.Hit är det enkelt att åka både kollektivt eller med bilen!Välkommen!"
Address: Upplagsvägen 1 , Stockholm 117 43, AB, SE
Phone: +46 8 505 280 80
City: Stockholm
Zip Code: 117 43


Opening Hours

Monday: 11:30-18:30
Tuesday: 11:30-18:30
Wednesday: 11:30-18:30
Thursday: 11:30-20:00
Friday: 11:30-18:30
Saturday: 11:30-16:00
Sunday: 11:30-16:00


related searches: Gudrun Sjödén sale, Gudrun Sjödén bargain box, Gudrun Sjödén London
Similar places near
Noa Noa Noa Noa 972 meter
Thernlunds Thernlunds 992 meter
Cubus Cubus 992 meter Dålig service med dryg personal. 4 kunder före mig som tog 15 minuter att hantera. 1 ...
Deadwood Deadwood 2 km Fantastisk kvalitet och service på kläderna! Köpte en läder jacka och den är både sny...
Atlas Home Atlas Home 2 km "Idag utför vi allt flera tjänster inom städning. Alltså innebär det att vi följ...
MQ MQ 2 km BRA KLÄDER MED KLASS
Aplace Below Aplace Below 2 km Älskar denna butiken, superproffsig och trevlig personal som alltid ser kunden och ge...
WOS WOS 2 km
House of Rym House of Rym 2 km Butiken var helt tom utan vidare information. Flyttat eller konkat?
K. Jacobssons Auktionshus K. Jacobssons Auktionshus 2 km Otroligt kunnigt personal, med världens kunskap om mattor och inredning, stor tack ti...
Parella Underkläder Parella Underkläder 2 km Följde med min kvinna till en finfin liten butik med mycket kvalité och personlig ser...
Bric-A-Brac Stockholm Bric-A-Brac Stockholm 3 km Butiken har väldigt fina kläder och även i större storlekar. Tyvärr verkar personalen...
CaZami CaZami 3 km
Blåkulla Blåkulla 3 km
BuyFair BuyFair 3 km
Lindex Lindex 3 km
Reviews
Här hittar man alltid något! Aldrig det man tänkt sig utan något mycket roligare! Sist jag var där var det extrapriser på nästan allt! Finns också begagnade kläder i fint skick, så stanna till och låt dig inspireras! Dom här skojiga tightsen hittade jag!
En outlet med nya och äldre modeller och använda Sjödén kläder. Finns också modell plagg, som sys upp innan slutgiltig passform. Fik och toalett är ett plus, då det kan ta timmar att botanisera i butiken.
Gamla skyltar satt uppe. Personalen var arrogant och brydde sig inte. Många plagg hade egendomliga passformer mycket stora över bysten och smala nertill, inte konstigt att de hamnat på outleten. Bland det ordinarie sortimentet fanns dock några bättre passformer. Färgrikedomen och mönstren är imponerande vid första anblicken men när man börjar prova faller mycket pladask.
Blandat utbud av både delar av bassortimentet, utgående sortiment och ibland andrahandssortering eller provplagg. Kul med vintagedelen och att man kan lämna in sina egna plagg hela och rena för att få en värdecheck. Just vid detta tillfälle var det mycket rea och många plagg i "fyndlådan", så om man tycker det är dyrt med Gudrun Sjödén så kan man försöka passa in i rea-tider. Innan har jag tyckt att personalen varit snorkig men nu var det två nya i butiken som jag inte sett tidigare och det gav besöket en extra stjärna.
Kläder för alla kroppar. Fina färger.
Trevlig butik med rymliga omklädningsrum. Ganska höga priser, dock, om du inte passar på under en rea. En trevlig detalj är att det finns en fikahörna i butiken med möjlighet att köpa kaffe, saft, kakor eller smörgåsar. Perfekt om du går och handlar tillsammans med vänner och vill ta en paus eller för den som har med en partner/vän som smakråd som inte är intresserad av att handla kläder själv.
Lagerbutiken med det lilla extra när fötterna är trötta ta en fika så blir du piggmiljötänk lämna in plagg som du tröttnat på och få värdecheckar. Rekommenderar ett besök! Trevlig personal som hjälper dig
Jättemycket kläder men stökigt. Knappt personalen visste var allt finns. Med andra ord, kläderna utspridda.Ha inte bråttom om du ska handla ngt särskilt. Men som sagt bra urval av kläder.
Trevlig butik med ett stort utbud av kvalitetsprodukter. Efter rea-rabatt känns det som ett korrekt pris. Bra med ett litet kafé för medföljande. Det var negativt att behöva betala 10 kr för kaffet när klädinköp ofta landar på flera tusen kronor
Spännande att botanisera där, bra kvalitéer och fina färger som man blir glad av. Mycket trevligt bemötande. Kändes säkert ur Corona synpunkt.
Comment on this business

to add Gudrun Sjödén Design Outlet map to your website;