facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Gula Hästen

Address: Kungsladugården , Strömsholm 734 94, U, SE
Phone: +46 220 432 27
City: Strömsholm
Zip Code: 734 94



related searches: Gula hästen age, Gula hästen agatha christie
Similar places near
Gula Hästen Gula Hästen 656 meter Åt både lunch som levererades till utbildningslokalen men även middag som intogs på G...
Granath, Mattias Granath, Mattias 685 meter
Värdshuset Åsen Värdshuset Åsen 765 meter Tillmötesgående personal och billig god mat.
Värdshuset Åsen Värdshuset Åsen 308 km Tillmötesgående personal och billig god mat.
Reviews
Åt både lunch som levererades till utbildningslokalen men även middag som intogs på Gula Hästen. Väldigt fräsch och god mat och trevlig personal.
Torr och tråkig mat. Smutsiga bord utomhus, hela stället behöver en uppryckning.
Endast ”medelmåttig” vilket ger betyg 2. Åkte hit eftersom vi bodde på Thottska villan i Strömsholm.
Tråkig mat, knappt kryddad. Kycklingen smakade inte okej och hade vi ätit på plats så jag jag lämnat tillbaka maten. Besvikelsen vart stor för oss båda 2. En kycklingrulle med curry samt en pizza. Väntetiden vart dubbelt så lång som de uppgav från börja. Det var dessutom väldigt skitigt i deras kök - speciellt i fritösen. Usch aldrig mer!!!
Fantastiska pizzor, välgjorda o färska ingredienser. Tomma fat! Trevligt bemötande, kmr definitivt tillbaka.
Det serverades dagens även på helgen. Fiskgrytan var god. En glad överraskning då jag förväntade mig pizza eller något grillat.Mat: 4/5
Beställde veg. broccoligratäng med kokt potatis. Det absolut äckligaste sörjan jag sett och smakat. Konsistensen var som barnmatsburk blandat med trälim. Hade det inte vart för att svärföräldrarna var med oss hade jag begärt pengarna tillbaka. Första och absolut sista gången jag besöker detta ställe!
Vi köpte varsin mjukglass, trevlig personal och ett bra bemötande. Skulle sätta oss på uteplatsen, bakom huset. Mot stallet. Den uteplatsen på baksidan, är under all kritik. Bänk och bord smutsiga. Gick knappt att sitta där. Parkering: Bra med parkeringsplatser.
Antingen var kocken sjuk eller så var hen på dåligt humör. Vi valde 3 olika helgmenyer och ingen var äns godkänt. Jag är inte kräsen. Ångrar att jag inte sa till
Med tanke på utbudet av restauranger i området här på hästtävling några dagar är maten okej samt att det finns öl och vin ett plus. Går givetvis inte att jämföra med en bättre restaurang i en större stad men den gjorde/uppfyllde sitt syfte för oss. Parmapizzan blev en favorit.
Comment on this business

to add Gula Hästen map to your website;