facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Gula Väggen

Gula Väggen

About

Gula Väggen är för Dig som älskar de svenska landslagen! På Gula Väggens evenemang/resor står supportrarnas gemenskap i centrum.

Story

Gula väggen älskar fotbollslandslaget. Fest och gemenskap!

Impressum

Andreas Richt



"Gula Väggens fokus är att leverera en högklassig supporterupplevelse till rätt pris i samband med landskamper/mästerskap för Sveriges olika landslag.Genom att erbjuda supporterevent, supporterresor, supporterhotell, supportermiddagar, supporterutflykter, supportertävlingar och supporterprylar till konkurrenskraftiga priser, tillgodoser Gula Väggen efterfrågan från en av Sveriges största och mest lojala målgrupp; landslagssupportern. Gula Väggen är därför en attraktiv affärspartner för svenskt näringsliv då våra arrangemang samlar tusentals landslagssupportrar på en och samma plats – både fysiskt och digitalt.#allaskamed#gulaväggen"
Address: Mörbydalen 13, 182 52 Danderyd
Phone: 46706554769
un.neggavalug@saerdna
City: Danderyd
Zip Code: 182 52



related searches: Gula väggen Dortmund, Svenska Fotbollförbundet, Camp Sweden, Supporterklubben
Reviews
Gula Väggen är bäst ! Ni skapar utan tvekan den bästa stämningen av alla Ni borde få rodda alla event
En fantastisk organisation som bygger på delaktighet, förtroende och glädje. Sverige har under många år haft världens bästa fans när det kommer till landslagsfotboll, Gula Väggen har lyft detta ytterligare en nivå och inspirerat ännu fler till att delta i supporterkulturen. Man har även lyckats sprida vågen till andra sporter än fotboll, allt för att peppa fler svenska supportrar till att bli en del av Gula Väggen!
Alltid över förväntan! Längtar efter alla samlingar både på Friends och utomlands! GV-gänget skapar ett mervärde både under själva matchen och på deras samlingar!
Varit på ett GV event i Ryssland, ett i Oslo och ett antal inför hemmalanskamperna fotboll. Alltid bra och go stämning. Även bra tryck i klacken. Stor skillnad mot innan GV började arrangera evenemang och locka folk till arenan, det kan nog alla intyga som varit på Liveidrott sista åren.
Vi är alltid Otroligt nöjda med er Tack för att ni finns till alla oss som älskar idrott
GULA VÄGGEN & RICHT är det bäste som finns på denna jord
Byt namn. Svar: Ja jag var på två av era evenemang i Ryssland, kommer inte gå på ett till.
Helt galet kul!! Hockey VM i Bratislava kommer vi aldrig glömma... Arrangemanget som bjöds runt eventet i sig va klockrent!!! Vi ses snart igen :
Gula väggen är bulls Svar: Ja, ni är bull
Säkert bra på det man håller på med, men ganska fult att lägga beslag på namnet.
Comment on this business

to add Gula Väggen map to your website;