facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Guldsked

Guldsked
"På Guldsked är alla rätter handgjorda från början. Vi använder endast naturliga ingredienser och använder inte halvfabrikat eller kemikalier. Vi fokuserar på säsongsmässighet och försöker göra våra produkter från lokala leverantörer."
Address: Bergslagsvägen 7 , Fagersta 737 32, U, SE
Phone: +46 223 142 00
City: Fagersta
Zip Code: 737 32


Reviews
Jag och min fru var här och firade våran bröllopsdag så man har ju då ändå lite förväntningar på mat och miljö. Började med deras toast skagen, riktigt god smak på anrättningen så 4/5. Sedan så åt vi deras carbonara, måste nog påstå att det är den godaste pasta jag/vi ätit. Perfekt konsistens på pasta och alla smaker satt perfekt så den får 7/5 stekpannor Då jag spenderar hela mina dagar i ett kök så har jag nog ganska höga krav när jag väl går ut och äter. Men denna restaurang rekommenderar jag verkligen
Väldigt fin och god mat. Rätternas dressyr är fin fin och personalen är trevlig och hjälpsam.
Trevlig personal o mycket god vällagad mat
Jätte god mat... Jag rekommenderar varmt
Synd att ni får lägga ner rörelsen .Hoppas att ni kommer igen en på en annan plats . Jag.hoppas all lycka i framtiden. En nöjd kund från orten.
Var på besök på denna restaurang i ett gott sällskap men humöret på topp. Vi beställde in kockens specialité, en tre rätters middag för 259kr exklusive dricka. Efter kort stund kommer förrätten in, vitlöksbröd med oliver. Jag och mitt sällskap högg in och efter 2 sekunder kollar vi alla upp på varandra med fundersamma uttryck på våra ansikten. Aldrig någonsin har vi ätit så äckliga vitlöksbröd, 0/10!! Den utsände en stark smak av vitlök som även var toppat med salt smaksatt av vitlök! Vi åt upp våra vitlöksbröd av ren artighet men får fortfarande kvälvningrar bara av tanken!! Men nog snackat om förrätten, vi går in på huvudrätten. Det var en bra smaksatt carbonara men tyvärr alldeles för underkokt pasta, 4/10 inte mycket att kommentera här mer än underkokt pasta. Jag och mitt sällskap var så pass missnöjda med maten så vi skippade att beställa in efterrätt som var pannacotta. Men baserat på tidigare recensioner kring den, så tror jag personligen att vi gjorde ett bra val att hoppa över den! Sen kom vi till betalningen vilket satte raseri på sällskapet! Ägaren sa att vi skulle få rabatt på vårat besök då det har varit under all kritik. Rabatten vi skulle få var 59kr varpå pannacottan som vi hoppade över kostade 69kr. Efter ett mycket otrevligt bemötande av ägaren kring våra sakliga argument, så fick vi vägra betala tills dem sänkte det till åtminstone 200kr. Vi alla betalade och fick stå för vårat misstag att gå hit! Det var det värsta resturangbesöket i mitt liv och jag skulle inte önska detta på min värsta fiende! Hoppas du som läser detta tänker till innan du besöker denna restaurang och spenderar dina/era pengar på en riktigt dålig upplevelse
Åt en hamburgare som var inte var god någonstans. Torr och tråkigt, likaså brödet och stripsen. Till efterrätt blev det en pannacotta som inte direkt höjde betyget:. Den var totalt smaklös. På den låg två stora äckliga blåbär och ett hallon i någon som skulle vara någon slags hallonsås men det var mer som den billigaste sylten som går att hitta i butik, på riktigt 159 spänn för burgaren och 55 för pannacottan. Inte ok!
Åt bruschetta till förrätt och lax till huvudrätt. - Bruschettan var ett par degiga brödbitar med en smaklös svampstuvningsliknande sörja på vad som troligtvis var burkchampinjoner. Hade kunnat grillat på brödet bättre smaksatt allt bättre. Tyvärr alldeles för dåligt. Den får en stjärna. + Laxen var fint upplagt på tallriken och smakade helt ok. Men inget speciellt som man inte kan få på en medelmåttig förortskrog i Sthlm. Huvudrätt ok. Men de som delar ut 5 stjärnor har nog väldigt låga krav och/eller aldrig ätit på någon högkvalitativ restaurang. Jag skulle kunna äta där igen. Laxen var det inget fel på. Hade jag bara ätit laxen kanske jag gett en svag trea. Men ska man ha 4-5 stjärnor då måste man kunna höja nivån ett par snäpp. Men i den lokala konkurrensen i Fagersta kanske de håller en högre nivå än två stjärnor.
Vi beställde 2 Pasta Carbonara Take Away. Tyvärr hade nästan all baconsås hamnat i den ena lådan, den andra var nästan utan bacon men med massor av pasta. Priset för en sådan här låda är 137 kronor. Hutlöst. Dessutom smaklöst. Nej, det blir inga fler besök.
Tog AW-menyn för 99kr och då får man ju vad man betalar för. En tallrik med blandat kött, inget speciellt märkvärdigt. Sås och coleslaw i var sin skål bredvid, tråkigt upplagt helt enkelt. Skulle ha satsa på att ta nåt från menyn istället, såg roligare ut när det kom in på borden bredvid
Comment on this business

to add Guldsked map to your website;