facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Guldvingens familjecentral

Guldvingens familjecentral

About

Guldvingens familjecentral är en samverkan mellan barnmorskemottagningen, BVC, Social & Arbetsmarknad och öppen förskola.

Story

Guldvingens familjecentral är en samverkan mellan barnmorskemottagningen, BVC, Social & Arbetsmarknad och öppen förskola. Här arbetar förskollärare, föräldrarådgivare, BVC-sköterskor, barnmorskor och psykolog.

Genom att samverka och arbeta över gränserna kan familjecentralen bidra till att skapa god gemenskap och en god atmosfär med barnet i centrum. Familjecentralen erbjuder även stöd till föräldrar, enskilt eller i grupp.

Du kan läsa mer om familjecentralen på vår hemsida: https://lidkoping.se/stod-och-omsorg/familj-barn-unga/guldvingens-familjecentral/

Alla kommentarer blir allmänna handlingar:
Alla kommentarer på Familjecentralen Guldvingens sida på Facebook blir allmänna handlingar. Det innebär att de kan diarieföras.

Inlägg eller kommentarer som bedöms är kränkande eller stötande, innehåller marknadsföring, är brottsliga, avviker från ämnet eller bryter mot personuppgiftslagen kommer att plockas bort. Om du själv upptäcker sånt innehåll kan du anmäla det till [email protected]

Om du laddar upp foton eller filmklipp, tänk då på att de personer som är avbildade eller medverkar måste ha gett sitt godkännande. För barn upp till 15 år ska vårdnadshavare alltid tillfrågas.

Address: Guldvingens vårdcentral, Östbygatan 21, 531 37 Lidköping
City: Lidköping
Zip Code: 531 37


Similar places near
Lidköpings kommun Lidköpings kommun 830 meter Välkommen till Lidköpings kommun!
Lischstil Lischstil 847 meter En hållbar livsstil i Lidköping – eller som vi kallar det: Lischstil
Kultur i Lidköping Kultur i Lidköping 847 meter Här kan du följa kulturlivet i Lidköping.
Lidköpings konståkningsklubb Lidköpings konståkningsklubb 1 km Ordförande Eva Karlsson
Spelföreningen Slättens Förkämpar Spelföreningen Slättens Förkämpar 1 km Vi i Spelföreningen Slättens Förkämpar håller till i gamla Sockerbruket i Lidköping o...
Fältarna i Lidköping Fältarna i Lidköping 1 km Vi jobbar förebyggande och uppsökande i Lidköping. Vi finns här för dig.
Butik Regnbågen Butik Regnbågen 1 km Butik Regnbågen är en av Lidköpings kommuns dagliga verksamheter för personer med fun...
Kristna skolgruppen DLG Kristna skolgruppen DLG 2 km Vi är den Kristna skolgruppen på De La Gardiegymnasiet. Vi vill sprida kärlek och glä...
Stadsnära Lantgård Lidköping Stadsnära Lantgård Lidköping 3 km Mycket trevligt ställe med djur, gott om små traktorer och cyklar barnen kan åka på, ...
Ekologiska Lantbrukarna Ekologiska Lantbrukarna 10 km Ekologiska Lantbrukarna är de ekologiska lantbrukarnas intresseförening.
Skärgårdsfesten Kållandsö Skärgårdsfesten Kållandsö 18 km Välkommen till Skärgårdsfest Kållandsös officiella sida. Här kan du läsa om vad som k...
Reviews
Fantastiskt bemötande! De tar allt på allvar och gör alltid sitt yttersta. Stor eloge till all personal som jobbar där för de enastående jobb de gör!
Mycket bra kvalitet tack vare erfarna personalen.
Söker för trötthet och läkaren sa att han ä minsann trött de ä trötthet. Tycker verkligen nu ska se över era läkare om de ä så himla trötta så slipper patienterna vara den läkaren bollar sina problem med.
Tjeckisk läkare som heter Pavel tog prover som jag annars inte fått igenom på min VC under 2 års tid och har nu både lyckats diagnostisera och behandla mig väl. Är evigt tacksam för det. Bäst och super trevligt läkare i hela staden.
Jag har ett fantastiskt rehabteam omkring mig och har alltid fått bästa möjliga vård! Björn Millton, Pernilla Leion , Katarina Köster och alla andra som jag stött på. Ni är fantastiska! Hade inte levt idag om ni inte funnits!
5 stjärnor för doktor Pavel. Han har hjälpt mig väldigt mycket med min huvudvärk. Han är otroligt duktig på att hitta orsaker o ställa diagnoser snabbt. Nu är jag utan smärta och tänker att jobba igen. Tack så jätte mycket.
Jag har väntat på att få träffa läkare sedan 17 januari. ....
Comment on this business

to add Guldvingens familjecentral map to your website;