facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Gulf i Skene

Gulf i Skene

About

Bensinstation

Address: Varbergsvägen 39, 51162 Skene, Västra Götalands Län, Sweden
Phone: 032040880
City: Skene
Zip Code: 51162



related searches:
Similar places near
Asplunds Trafikskola Asplunds Trafikskola 666 meter Var där på handledarkurs idag. Fantastiskt engagerad utbildare .
Reviews
Trevlig och uppmärksam betjäning. Jag arbetade för länge sedan på en Gulf/Q8 vilket skapar nostalgi.
Mycket bra mack och oerhört trevlig och kunnig personal
Ett av landets godaste mjukglass
Hämtar bara paket här men alltid trevlig personal bakom kassan. En av de få sista bensinstationerna med "mackkänsla" med ett helt okej utbud av varor för en liten station
Väldigt värt att handla här. Produktutbudet över all förväntan, för en så lantligt belägen butik. Här hittade jag rätt lampor till bilen när de större ställen inte hade rätt. Stort plus är ju personalen som alltid är lika härliga
Mycket trevlig kille som stod bakom disken ,köpte jättegod glass ,passade bra denna fina o soliga dag.
Sjysst mack med butik lite på sidan om de stora vägarna. Räddade oss i dag.
Väldigt tjänstvillig och serviceinriktad personal! Trots att macken i sig är ganska så liten, så erbjuder de ett mycket bra utbud av sedvanligt förekommande varor för en bensinmack. Det går också bra att manövrera sig runt i butiken med en transportrullstol, även om rullstolsrampen in skulle kunna förbättras något. Här är också assistanshundar och deras förare välkomna.
Detta är fortfarande en riktig bensinstation, det har både olja och lampor till bilen, även lite annat smått och gott som kan behövas! Gott kaffe och trevlig personal har de också!
VARNING Två rekommenderade paket från utlandet med Schenker, skickades till Skene Gulf, och de meddelade mig inte, så de skickades tillbaka till utlandet. Adress och telefonnummer var korrekta. Ett tredje paket kom igen från utlandet från ett annat land och igen fick jag ingen avisering med sms eller på något annat sätt. Jag kände till kollinumret och ringde Schenker som sa att paketet ligger i Skene Gulf. Återigen fick jag ingen avisering, adressen och telefonnumret var korrekta. De skulle också skicka tillbaka det. Schenker klandrar Skene Gulf och Skene Gulf klandrar Schenker, dem skyller på varandra. Usel service, leveranstider och hantering av paket. Helt bedrövligt, det går inte att beskriva på ett annat sätt.
Comment on this business

to add Gulf i Skene map to your website;