facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Gullbrannafestivalen

Gullbrannafestivalen

About

Musik - Möte - Mission
http://www.gullbrannafestivalen.com

Story

En mötesplats med Gud och människor, där du får inspireras och utmanas i och av den kristna tron, lyssna till den bästa musiken, träffa vänner och njuta av stranden och havet.



"Gullbrannafestivalen är en mötesplats med Gud och människor, där du får inspireras av och utmanas i den kristna tron, lyssna till den bästa musiken, träffa vänner och njuta av stranden och havet.ARR: Svenska Alliansmissionens Ungdom SAU, i samarbete med Erikshjälpen, Gullbrannagården, Svenska Alliansmissionen, Centrumförsamlingen i Forserum, Älgabäcksryds Missionsförsamling, Gullbranna Frikyrkoförsamling, Bilda samt mängder av medarbetare från Hillerstorp, Gnosjö, Skärstad m.fl."
Address: Gullbrannagården, 30596 Eldsberga
City: Eldsberga
Zip Code: 30596



related searches: gullbrannafestivalen boende, gullbrannafestivalen 2017 program, gullbrannafestivalen 2018 datum, gullbrannafestivalen crew, gullbrannafestivalen 2017 artister, gullbranna 2018, gullbrannafestivalen 2018 artister
Reviews
Helt magisk stämning! Riktigt bra musiker Var magiskt att få höra på electric banana band hoppas dem verkligen kommer tillbaka nästa år
En trygg, lugn och trevlig festival för hela familje!
Mycket bra festival, där bra musiken är i centrum. Alla muskstilar finns med allt från "Death metal" till "Café pop" Väl arrangerat och snyggt.. stort plus i kanten, att du slipper fyllan och bråken!
Jättebra och härlig festival för hela familjen! Behöver lite större lokaler dock!
Så mysig miljö och många upplevelser!
Bästa festivalen i detta land
För mkt Jesus
Sveriges bästa festival
Översatt av Google Familjevänligt, bra musik! Original Family friendly, great music!
Comment on this business

to add Gullbrannafestivalen map to your website;