facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Gullmars Kebab

Address: Gullmarsplan 3 , Johanneshov 121 40, AB, SE
Phone: +46 8 508 611 70
City: Johanneshov
Zip Code: 121 40


Opening Hours

Monday: 00:00-00:00
Tuesday: 00:00-00:00
Wednesday: 00:00-00:00
Thursday: 00:00-00:00
Friday: 00:00-00:00
Saturday: 00:00-00:00
Sunday: 00:00-00:00


related searches: Gullmars kebab johanneshov menu, Gullmars kebab johanneshov review
Similar places near
Espresso House Espresso House 15 meter
Kafé Trafiket Kafé Trafiket 27 meter
Subway Subway 266 meter Lång väntan på grund av att en person jobbar långa köer kommer aldrig komma hit
Tbilisis hörna Tbilisis hörna 452 meter Besökte denna pärla i lördags. Otroligt god mat och trevlig personal, kommer garanter...
Reviews
Vad har hänt med denna tidigare oas på torget vid Gullmarsplan? Nu kraftig försämring av service, livsmedelshygien och smakupplevelse. Att ägaren ofta svarar ”Tack för feedback” - visar dessutom prov på nonchalans och att negativ kritik inte beaktas. Undvik stället som behöver tillsyn av Livsmedelsinspektör.
Jag åt en kycklingtallrik med ris. Helt okej tycker jag. Rejäl portion och ägaren var trevlig.
Vidrig mat åt en kebab tallrik maten var jätte kall jättedyrt mat o otrevlig personal rekommenderar inte såser var också jätteäckliga, borden var jättekladiga det var inte trevlig lunch
Va här endast bara för att käka snabbt för skulle iväg vidare. Kebaben är ok, inget speciellt med den dock så var det olika typ av grönsaker, ett stort pluss för att såserna var goda. Portionen va ok så stället är inget wow heller men inte dåligt heller.
Nysstillagat shishkebab serverat med hummus, bulgur och nån sås till. Sallad hade för mycket vätska så pommes blev lite blöta men fortfarande bra mat för en sådan mindre fin lokal. Absolut värt mina 99 kr. Kommer äta igen om jag har.
Vill du slänga minst hälften av maten och spendera en stund av morgondagen på dass med vätska rinnandes ur fel hål så kan jag varmt rekommendera kycklingrullen på Gullmarsplans kebab. Den är utsökt dåligt tilredd med misstänksamma råvaror och jag undrar när hälsoinspektionen senast gjordes av de halvfabrikat de kallar mat. Hmm
Jag beställde nyss det var en man med långt skägg , han använde ej handskar Corona ju sen tänkte jag han tvättade innan..men jag laga mat så sen pilla han i sin skägg sedan näsan...vid den tillfälle hade jag redan fått min beställning Jag gav den bort till en uteliggare utanför.. Aldrig mer dit!!!
Det här ett stort skämt! Det är så dålig mat här och jag har aldrig varit med om så katastrofal kebab i hela mitt liv. Brödet är fryst och har dålig kvalite, brödet håller inte ihop innehållet, kebaben är katastrofal, salladen är undermålig och edter en tugga så rammlar allt ihop och liknar en spya. Jag skäms över att det här stället får servera mat. Det här stället är beläget mitt i gullmarsplan och det är synd om folket som tror att dom ska få en bra upplevelse där. Jag är ett stort kebab fan som rest runt i världen, framförallt mycket i tyskland och turkiet och där håller de hög klass, men det här stället är inte ens värd 1/10 i betyg.
Ok kebab. Men de glömmer fan alltid något man ber om. Senast fick jag mycket av all sås.. bara det att de glömde den viktigaste - den röda... Edit - nu åkte de ner på en stjärna. En snöstorm gjorde att jag var tvungen att återbesöka a la "mat - snabbt". Mitt krav än en gång: Massa med sås av alla era sorter, tack - ingen lök. Väl hemma: Rikligt med kabab och pommes OCH tyvärr... lök. Nån klutt eller två av sås. Kunde igen inte ens se någon röd sås. Va fan grabbar, är ni retarderade eller döva? Kom igen - smaken är helt ok, men man blir ju fan galen när personalen är helt stekt. Höj er - sälj mer?
Det här stället har helt tappat stilen det senaste året. Får en känsla att de fullständigt struntar i om maten som serveras är okej kvalité. Jag sänker betyget från 4 till 1 stjärna.
Comment on this business

to add Gullmars Kebab map to your website;