facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Gullspångs Vandrarhem och Dressinuthyrning

Address: Järnvägsgatan 4, 547 31 Gullspång
Phone: (0551) 21123
City: Gullspång
Zip Code: 547 31


Reviews
Fin plats och lungt område
Stället har helt klart potential, men nu är det vanskött och ofräscht! Till salu-skylten sitter uppe och förstod på dressin-uthyraren att ägaren inte hade visat sig den senaste tiden. Ägaren av vandrarhemmet påstod dessutom att vi inte behövde boka någon dressin. När vi kom ner så dressin-uthyraren att det var fullt för dagen och att den senaste tiden hade det varit fullbokat i stort sett varje dag. Kan varken rekommendera vandrarhemmet eller dressin-uthyrningen, åk till Konsterud i stället och hyr dressin där, mycket trevligare!
Dressintur en kul upplevelse. Vackra landskap passeras på färden. Planera väl om du ska ta längre tur under dagen.
Trevlig och hjälpsam personal. Åka dressin var riktigt trevlig upplevelse.
Det finns ingen dressin uthyrning hos dom utan den finns hos en annan aktör
Mycket trevligt
Översatt av Google Mycket trevlig utflykt för en eftermiddag. Du kan cykla i par, välja 2 vägar max 20 eller 38 km längs ett vattenfall, rastplats, gammal skog och fika. Det är bäst att ringa i förväg: ibland kommer de anställda till platsen speciellt för att ordna uthyrningen med dig. De säljer även glass. Original Erg leuk uitje voor een middag. Je kunt met zijn tweeën op de fiets, kiezen voor 2 routes max. 20 of 38 km langs o.a. een waterval, rastplats, oud bos en koffieplekje. Het best kun je vooraf even bellen: soms komen de medewerkers speciaal naar de locatie toe om de verhuur met je te regelen. Ze verkopen ook ijsjes.
Översatt av Google Gulspong är vackert tyst och har allt du behöver för ett bekvämt liv. Original Гульспонг - там красиво тихо и все есть неоходимое для комфортной жизни.
Comment on this business

to add Gullspångs Vandrarhem och Dressinuthyrning map to your website;