facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Gumbalde Golf, Hotell & Restaurang

Gumbalde Golf, Hotell & Restaurang

About

Välkommen till vackra Gumbalde! Här kan Du i avkopplande miljö spela på vår 18-hålsbana, bo på hotellet och njuta av en god måltid på gårdskrogen.

Story

I vår natursköna miljö bjuder vi på boende samt golf på denna "hästgård" med anor från 1600-talet. Under 1980-talet byggdes här om till hotell och golfbana med 18 hål.

I restaurangen som inrymmer ungefär 70 platser serverar vi allt från smörgåsar till tre- rätters middagar och i den fantastiska salen arrangeras fester, middagar, bröllop. Här finns också en härlig uteplats perfekt för sköna sommardagar. Varje dag under högsäsong serverar vi dagens lunch, och restaurangen ordnar även catering. Alla golfare, boendegäster, konferensgäster eller ni som bara har vägarna förbi är hjärtligt välkomna på ett besök i restaurangen.

Även om du inte är golfare kan du semestra hos oss, vi har någonting som passar alla.

Address: Box 35, 62360 Stånga
Phone: 0498-48 28 80
City: Stånga
Zip Code: 62360



related searches: Gumbalde golf hotell & restaurang reviews, Gumbalde golf hotell & restaurang photos, Gumbalde gk banguide, Gula Hönan gotland
Similar places near
När Golfklubb När Golfklubb 12 km Bra skick för att vara i början av maj.
Reviews
Enkla, mysiga rum med trevliga detaljer. Fantastiskt trevligt och varmt mottagande och god mat. Enkel men fräsch frukost.Rum: 4/5
Kass.. hamburgaren va inte röd i mitten utan rå. Tre andra i sällskapet beställde biff, biffarna va olika stora och en va rå.
När vi ankom till hotellet vid 16.30 fick veta att det inte fanns mat. Restaurangen stängd. Varför inte meddela oss om detta ? Fick tips att åka till Hemse för där fanns kebab och pizza. Vägrade att stanna dom fick avboka.
Nja tyvärr så var det inte bara att slinka in och få en räksmörgås. Jag är inte förtjust i en macka med stekt ägg och falukorv. Mer hade jag väntat mig. Men jag kommer säkert åter. Bättre tur då, förhoppningsvis.
Avkopplande miljö, trevligt bemötande, rent, välstädat och fräscht samt hundvänligt.
Vackra gamla byggnader, vacker omgivning, inga störande oljud från trafik eller annat. Små funktionella rum med bra säng. Jag hade även turen att se hur trevliga övriga gäster och personal var. Bastu, restaurang med vällagad mat. Välstädat. Frukosten serveras om hotellet "har fler än tio gäster", bra att kolla om man får någon frukost eller inte, någon dag innan. Skulle tro att man ändå kan få viss frukost. Långt till närmaste busshållplats.
Helt ok ganska mysiga rum. Lugnt område. Spelar inte golf så uttalar mig inte om det. Bra pizza. Frukost ok men inget varmt som äggröra o bacon. Väldigt snåla öppettider i reception och restaurang under lågsäsong men det är väl förståeligt.
Smutsiga rum med papperstunna väggar så man hör varende ord grannen säger. Frukosten var ok, men saknade varmrätter.
Fantastisk fint och vackert. Mycket trevlig personal. Väl omhändertagande.Rum: 5/5
Synd på alla ombyggnationer av banan...blir nog bra när det är klart! Mycket bra greener! Trevlig restaurang och bra personal överallt
Comment on this business

to add Gumbalde Golf, Hotell & Restaurang map to your website;