facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Gumbalde

Address: STÅNGA GUMBALDE 610 , Gotland 623 60, I, SE
Phone: +46 498 48 28 80
City: Gotland
Zip Code: 623 60



related searches: Visby Golfklubb
Reviews
Enkla, mysiga rum med trevliga detaljer. Fantastiskt trevligt och varmt mottagande och god mat. Enkel men fräsch frukost.Rum: 4/5
Kass.. hamburgaren va inte röd i mitten utan rå. Tre andra i sällskapet beställde biff, biffarna va olika stora och en va rå.
När vi ankom till hotellet vid 16.30 fick veta att det inte fanns mat. Restaurangen stängd. Varför inte meddela oss om detta ? Fick tips att åka till Hemse för där fanns kebab och pizza. Vägrade att stanna dom fick avboka.
Nja tyvärr så var det inte bara att slinka in och få en räksmörgås. Jag är inte förtjust i en macka med stekt ägg och falukorv. Mer hade jag väntat mig. Men jag kommer säkert åter. Bättre tur då, förhoppningsvis.
Avkopplande miljö, trevligt bemötande, rent, välstädat och fräscht samt hundvänligt.
Vackra gamla byggnader, vacker omgivning, inga störande oljud från trafik eller annat. Små funktionella rum med bra säng. Jag hade även turen att se hur trevliga övriga gäster och personal var. Bastu, restaurang med vällagad mat. Välstädat. Frukosten serveras om hotellet "har fler än tio gäster", bra att kolla om man får någon frukost eller inte, någon dag innan. Skulle tro att man ändå kan få viss frukost. Långt till närmaste busshållplats.
Fantastisk fint och vackert. Mycket trevlig personal. Väl omhändertagande.Rum: 5/5
Helt ok ganska mysiga rum. Lugnt område. Spelar inte golf så uttalar mig inte om det. Bra pizza. Frukost ok men inget varmt som äggröra o bacon. Väldigt snåla öppettider i reception och restaurang under lågsäsong men det är väl förståeligt.
Smutsiga rum med papperstunna väggar så man hör varende ord grannen säger. Frukosten var ok, men saknade varmrätter.
Synd på alla ombyggnationer av banan...blir nog bra när det är klart! Mycket bra greener! Trevlig restaurang och bra personal överallt
Comment on this business

to add Gumbalde map to your website;