facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Gummicentralen i Norrtälje AB

Gummicentralen i Norrtälje AB

About

Gummicentralen i Norrtälje strävar alltid efter största möjliga servicegrad, vi jobbar med alla sorters däck och fälg.



"Vi har servat kunder med däck sedan 30-talet. Du är välkommen till oss med allt inom däck och fälg, från skottkärra till entreprenaddäck.Gummiverkstad och bensinstation vägg i vägg centralt på Stockholmsvägen – en perfekt kombination för alla som färdas i Norrtälje."
Address: Stockholmsvägen 41, 761 43 Norrtälje
Phone: 0176-10371
City: Norrtälje
Zip Code: 761 43



related searches:
Similar places near
Däckpartner/Norrtälje Bil & Släp AB Däckpartner/Norrtälje Bil & Släp AB 2 km Har inte haft så mycket med de att göra men de gånger det hänt så har de uppvisat en ...
Tälje Däckservice AB Tälje Däckservice AB 2 km Mycket trevlig personal och bra service, bjöd på kaffe. Kunde vart lite billigare, me...
Reviews
Trevligt bemötande och snabb service. 8 minuter totalt för däckbyte. Vi har nyttjat deras tjänster i många år och har alltid varit supernöjda.
Det 2 andra däckverkstäder i Norrtälje inte kunde fixa löste gummicentralen på en förmiddag. Utomordentlig service. Jag vet vart jag vänder mig direkt nästa gång.
Supersnabb hjälp, glada och vänliga killar.
Grymt bra ställe, trevlig och kunnig personal. Snabbt och smidigt, jag blev super nöjd och det var klart värt att köra dit från sthlm bara på nivån av servicen i sig själv! 6
Här får du snabb service, inget onödigt sälj snack. Känns som väldigt seriös kvalitativ service till rimligt pris….
Kanon bra men blev dyrt men inte deras fel
Kom in för att byta två framdäck. Däck i min billiga prisklass fanns ej inne men personalen hjälpte mig hitta två stycken som passade perfekt för mig. De gick på runt 1000kr styck så vi beställde dem. Fick ett preliminärt totalt pris på 2600. Däcken beställdes en onsdag och kom fram en måndag - helt förståeligt i jultider och ingenting som företaget kunde rå för. Så fort däcken kom så bokade vi en tid för skifte. Skiftet gick på kanske 30 minuter men det går bra att vänta i ett fint väntrum. När bilen var klar fick jag betala 2500 vilket var 100kr mindre än jag hade förväntat mig. I detta ingick växling från fram till bak men även en bult som jag tydligen inte hade på ena däcket. Jag är väldigt nöjd med mitt val av verkstad och kommer definitivt komma hit igen för framtida hjuluppdrag!
Alltid bra service.
Fantastiskt bra service! Tack för att ni var beredda att ställa upp när det var krisläge för mig och min bil.
Bra service och man försöker inte sälja på kunden något onödigt. Då vi visade dubbdäcken vi tänkte byta så tyckte man att de var helt ok. Så de får rulla iaf 1 säsong till.
Comment on this business

to add Gummicentralen i Norrtälje AB map to your website;