facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Gummigubben i Göteborg

"Se vår hemsidan för exakta öppettider."
Address: Deltavägen 11B , Göteborg 417 05, O, SE
Phone: +46 31 51 77 64
City: Göteborg
Zip Code: 417 05



related searches: Däckonline, GummiHuset
Similar places near
Biltema Biltema 600 meter
Reviews
Här får man vänta länge trots bokad tid. Känns inte som jag som kund är viktig. Får försöka byta Däck-hotell . Bra rykte men de lever inte upp till dessa rykten.
Löjligt dyra, och han i kassan skulle lätt kunna sälja sin egna mor för pengar.
Bästa däckverkstaden på västkusten, trevlig och mkt kunnig personal i synnerhet Tommy.
Fantastiskt trevligt bemötande. Kunnig personal som gav bra pris på nya dubbade vinterdäck. Fullt ös och bra flyt trots massiva köer nu när snön lite oväntat kommit till byn.
Bytt nu till sommardäck, till bilen, Och däckhotell Skall man ha, så måste man. Kan inte klaga på servicen. Sen tog jag oxå däck förvaring.
Den bäste däckverkstan i stan! Klockrent jobbat tjejer och killar!
Sjukaste servicen jag upplevt på länge. Efter att ha försökt på 3 andra däckverkstäder som inte hade rätt verktyg för att få loss hjulen på min bil så fick jag kontakt med Gummigubben. "Kom efter lunch så har vi löst ett verktyg". Mycket riktigt, de hade åkt runt för att fixa verktyget. När de sen skulle laga min punktering visade det sig att däcket var söndertrasat inuti. Ett nytt däck behövde beställas och jag kunde inte köra iväg med min bil. Då låter de den stå i en vecka!! på en lift i sitt garage i väntan på att däcket skulle komma från Tyskland. Imorse fick jag SMS om att det var klart och jag kunde hämta bilen. De tog inte en krona extra betalt för att bilen stod på en av deras liftar i en hel vecka. Jag är mållös över servicenivån. Jag kommer aldrig vända mig någon annanstans för däck/fälg problem.
Jag är rätt van vid att anlita olika däckfirmor och det brukar vara rätt bra kvalité på mottagandet och arbetsutförandet, så det krävs en del för att "sticka ut" i denna entreprenörsgrenen. Men idag blev jag väldigt imponerad av stort engagemang, gedigen kunskap och känslan av att få lite mer som kund. Brilliant helt enkelt! Stort tack till er som gör en däckbalansering till ett mästerverk.
Trevliga personal. Snabb och professionell service. VÄRMT REKOMMENDERAT
Dyra med vinterförvaring av däck.
Comment on this business

to add Gummigubben i Göteborg map to your website;