facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Gunillas Hundkurser

Gunillas Hundkurser

About

Nu finns Gunillas Hundkurser på Facebook!
För allmän information om hundpensionat, hunddagis, kurser och privat träning, gå till min hemsida www.hundkurser.com.
Här på FB hittar du nyheter, nya bilder och små filmer mm.

Story

Välkommen till Gunillas Hundkurser!
Jag är utbildad instruktör och hundproblemskonsult "hundpsykolog" och finns numera utanför Tving i mellersta Blekinge. Jag erbjuder privat träning samt valpkurser och allmänlydnadskurser. Jag erbjuder dessutom hunddagis och hundpensionat i äkta hemmiljö. För mer information om verksamheten hänvisar jag till min hemsida, www. hundkurser.com.
Kontakta mig gärna på mejl, [email protected], men ringa går också bra.



"Välkomna till Gunillas Hundkurser! Jag är utbildad instruktör, hundproblemskonsult och hunddagisföreståndare med +20 års hunderfarenhet. Jag finns utanför Tving mitt i Blekinge. Jag erbjuder hundpensionat i äkta hemmiljö, privat träning av hundproblem samt ibland även kurser. Bred, individanpassad träningsfilosofi. Hundpensionatet ligger i underbar landsbygd och är godkänt av länsstyrelsen. Hanhund måste vara kastrerad. Även löptikar mottages."
Address: Gunnetorp 101, 370 33 Tving
Phone: 0739-534 777
City: Tving
Zip Code: 370 33


Reviews
Fått god hjälp med min livliga men också känsliga hund. Redan efter två möten tydliga förbättringar. Gunilla har lång erfarenhet med stort kunnande om hundar och dess psykologi. Rekommenderas!
Seriöst pensionat med stort kunnande om hundar. Vi känner oss mycket trygga med att lämna vår hund Hugo och han har fått både uppfostran och sällskap av andra hundar.
Tack Gunilla för att du hjälper Matte o Husse att förstå hur de ska visa hur jag ska uppföra mig : Nu är det mycket enklare att förstå vad de menar. Ser fram emot nästa träningstillfälle. Kram Malte
Gunillas kurser består av muntlig genomgång, praktiska övningar och efteråt ett teoripapper så att det blir enkelt att öva själv hemma. Pedagogiskt, systematiskt och trevligt! Gunilla driver också pensionat och dagis, där vår hund stortrivs. Detta är i hemma miljö och INTE i burar, vilket innebär att vår hund har fått en extrafamilj att trivas och må gott i! Vi är supernöjda!
Vår hund Ella bor regelbundet hos Gunilla, när vi inte kan ta med henne på någon resa. Vi har testat ett flertal hundpensionat med ytterst varierande resultat. När vi så hittade Gunilla och märkte hur väl Ella blev mottagen, kände vi oss lugna att lämna vår hund. Här trivs hon verkligen! Både jag och Ella kan varmt rekommendera Gunillas hundpensionat.
Ted har både legat över när jag varit på semester, går på hunddagis och jag går också hundkurs. Betyget kan inte bli bättre när man kommer till kursen och Ted har fullt fokus på Gunilla viftande på svansen. Han trivs och det märks. Så en glad hund ger en glad ägare. /Daniel
Kan varmt rekommendera detta hunddagis/pensionat. Smilla stormtrivs. Det gör inget att man behöver köra en längre sträcka för att lämna, när man vet att hon inte kan ha det bättre när vi arbetar. Smillas matte Anneli
Kontaktat men inte fått svar på flera dagar... fastän det står svar inom 24h. Synd... får se om svaret kommer. Verkar vara dåligt annars!
Bästa hundpensionatet, Jazz stortrivs.
Jättebra hunddagis! Lempi, min hund stortrivs och har blivit en väluppfostrad hund.
Comment on this business

to add Gunillas Hundkurser map to your website;