facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Gunters Brödstuga

Address: Storgatan 17 , Ulricehamn 523 30, O, SE
Phone: +46 321 102 24
City: Ulricehamn
Zip Code: 523 30



related searches: Beställa tårta Ulricehamn, Semmelwrap köpa, Wienersemla Göteborg, Wienersemla Stockholm, Gunthers
Similar places near
Gunnars Konditori Eftr., Mattsson & Co Gunnars Konditori Eftr., Mattsson & Co 68 meter Har funnits i 90 år Väldigt fräsch och nyrenoverad cafe,bakar allt själva, går att be...
Lalle Baker Lalle Baker 203 meter
Reviews
En mysig plats och trevlig personal mycket läckra bakverk
Klassiskt bagericafé med typiska kondiskakor och bakelser. Lite tråkig inredning och ekande lokal. Uteservering med utsikt över parkeringar och sjön. Väldigt god gelato med roliga och annorlunda smaker men snåla portioner. Det är knappt att tre kulor kommer över kanten på bägaren. Återbesök idag och kulorna har ökat i storlek. Kan det ha att göra med vem som expedierar?
Cafét ligger vid gågatan men ingången ligger en liten bit ner på tvärgatan. Lokalen ser ut att vara ihopbyggd av flera olika lokaler som har lite olika stilar. Åt en ordinär lussekatt, inget man längtar efter igen. Den varma chokladen var däremot god.
Mvg både personal och alla bakverk och bröd
55 kr för kaffe och bakelse eller kaffe och bulle 35 kr. Henlt otroligt super goda bakelser. Napoleon, bakelse i forn av en banan och fantastisk Maria bakelse. Alla lika goda. Trevlig och hjälpsam personal
Det är säkert ett trevligt café, men när vi kom dit kl. 17.30 idag torsdag var det stängt trots att det på dörren stod att det skulle varit öppet till 18.00... Der är ju inte någon katastrof men sätt gärna upp en lapp nästa gång!
Underbart café Kaféet har jätte gott kakor och Cappuccino det gott också
Mycket prisvärda bullar och bakelser i kombination med kaffe. Pistagebullarna var riktigt goda! De har också smörgåsar och glass. Den senare var supergod och hemgjord. Mycket glass för pengarna!
Kanonfint fika! Letade länge i Ulricehamn efter ett öppet fik kl 16 en måndag i juli och var beredd på att ge upp när detta underbara ställe uppenbarade sig. Priset var det inget fel på heller. Återkommer!
Trevligt bemötande! God cappuccino! Riktigt bra glass!
Comment on this business

to add Gunters Brödstuga map to your website;