facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Gustaf Bratt

"Restaurang & Nattklubb"
Address: Brogatan 1 , Falkenberg 310 58, N, SE
Phone: +46 346 103 31
City: Falkenberg
Zip Code: 310 58


Similar places near
Kings Hill Kings Hill 22 meter Super goda hamburgare och trevlig atmosfär. Möjlighet till karaoke, pilkastning och l...
Reviews
En utmärkt restaurang väl värd sitt betyg. Maten i toppklass & försäljningspriset på vin likaså. Personalen är hur trevlig som helst. Mat: 5/5
En väldigt fin och mysig restaurang, och underbar och serviceminded personal. Julbordet var utsökt, varierat och jättegott. Vi välkomnades av en öppen eld och glöggmingel. En lagom stor restaurang med lagom antal gäster för att kunna hålla ett riktigt fräscht julbord. Rekommenderas varmt.
Mycket god mat trivsamt med utsikt över Ätran och inte minst fantastisk personal. Inte det billigaste alternativet men för att avnjuta en middag på semestern helt perfekt. En 3-rätters för två från menyn, förrätt Toast Skagen, Varmrätt Halstrad Röding och efterrätt en Sorbet och en Parfait. Till detta ett glas Cava till fördrink, ett fantastiskt vitt vin ur vinlistan förrätt och varmrätt som avslutas med kaffe och rom. Kan inte bli bättre.
En upplevelse med god mat och bästa servicen ever. Prisvärt och måste upplevas. Vi åt bifftartar och tonfisk, så gott. Maten presenterades och vin rekommenderades. Så proffsigt.
Bästa laxen jag ätit i hela mitt liv, godaste pannacottan och servicen var suverän mysig och lugn atmosfär o miljö. Rekommenderas verkligen.
En underbar restaurang med otroligt god mat och mycket trevlig och underhållande personal. Rekommenderas verkligen En underbar upplevelse utöver det vanliga
Väldigt trevlig och serviceminded personal och mycket god mat!Mat: 5/5
Vällagad och god mat , vackert upplagt. Trevlig och kunnig personal som bryr sig om gästerna. Kan varmt rekommendera denna restaurang
Ätit både lunch och a’la carte. Mycket nöd alla gångerna trevlig servering och fin atmosfär.Mat: 5/5
Riktigt bra mat och fin service! Här finns ambitioner men om man jämför med de bästa i Malmö, Gtb och Sthlm så har man en bit kvar. Jag och min fru återkommer gärna nästa gång när vi är i Falkenberg!
Comment on this business

to add Gustaf Bratt map to your website;