facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Gustaf E Bil i Lidköping

"Välkommen till Svenska Motor i Lidköping med bilförsäljning, verkstad och skadeverkstad.I Lidköping är vi återförsäljare av nya Kia-bilar. Dessutom har vi ett stort begagnatlager och en modern rekondavdelning.På servicesidan är vi auktoriserad bilverkstad för Kia och Mercedes-Benz."
Address: 5 Truve gatan, 531 40 Lidköping
Phone: +46510488195
City: Lidköping
Zip Code: 531 40


Similar places near
Lidbil Lidbil 2 km Super proffsigt företag, kanon bra kundservice och mycket trevlig personal. Det var v...
Reviews
Det var trevligt som vanligt. Så nu skall vi åka hem med nya bilen.
Suveränt trevlig och kunnig personal. Mycket serviceinriktade!
Riktiga klåpare lämnade in min bil och gjorde en felsökning då bytte dom kamremsgivare. Det kostade nästan 3000 kronor. Men när jag fick hem bilen så gick den lika dåligt. När jag ringde och påpekade det så sa dom att jag skulle lämna in den och betala för ännu en felsökning .
Var inne för skadekontroll. Lovade återkomma efter helgmån-tis. Det har nu gått 4 veckor och jag ringer varje eller varannan dag. Då kommer jag till växeln som lämnar lappar till verkstaden som aldrig ringer upp. Kan tycka att det borde gå snabbt att bara ringa mig och meddela vad som händer. Jag kommer aldrig rekommendera något företag som sköter kundkontakt så illa som detta. Förslag: den som arbetar i växeln slutar med lappskrivandet som inte fungerar och faktiskt hjälper kunden att få ett svar. Ångrar att jag åkte till Gustaf E Bil.
den värsta kundtjänsten någonsin, och de ringer dig inte för att låta dig veta vad som händer med din bil, efter 3 veckor gav de mig bilen tillbaka och var fortfarande inte bra. Jag rådar ingen till att använda sina tjänster, ingen respekt för kunden alls.
Bättre bemötande de var längesedan Återkommer i igen tusen tack för bästa service stort tack till Nicklas.sahlgren mvh Thomas.S
3 veckor har gått och jag har fortfarande inte fått kontakt med skadeverkstaden om mitt ärende. Fast jag ringt 7 ggr och växeln har meddelat att jag vill få besked. Ett samtal tar inte lång tid.
Nyrenoverat och riktigt fräscht. Just när jag var där var det lite underbemannat, men det också mitt i sommaren, när alla andra verkade vilja köpa bil.
Fick snabb hjälp att byta bromsskivor och belägg bak på min Kia Optima, 3990kr,
Vi köpt en Peugot här för ett halvår sedan som funkar perfekt. Fantastiska säljare som gav ett ärligt och uppriktigt intryck. Dessutom lite barnpassning på köpet. Rekommenderas!
Comment on this business

to add Gustaf E Bil i Lidköping map to your website;