facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Gustafssons Bildäck

Address: Floby
City: Floby


Similar places near
Berggrens Bilservice Berggrens Bilservice 2 km Mycket trevlig och välkomnande personal. Professionellt bemötande och åtgärder när to...
Stjernlack i Ullene AB Stjernlack i Ullene AB 4 km Mycket trevligt bemötande och fantastisk service, noggran och extremt kvalitetsmedvet...
Reviews
Trevliga, experta och hjälpsamma personal. Man känner sig hemma redan från första besöket. Tack för hjälpen MG röd
Åker långt ifrån för att byta mina däck här. De har god service och låter besökarna vara fria.trevliga och jordnära personer.
Inte bra om man har fina fälgar på sin bil då de förstörs på däckhotellet här och kunden får stå för kostnaden själv av nya fälgor när företaget är oaktsamma med ens däck och fälgar. Detta är en tjänst man betalar för och företaget ska inte förstöra ens däck/fälgor. Det har hänt mig 2 gånger här nu och aldrig innan i mitt liv har någon fälg förstörts, och inte på denna bilen innan heller förrän jag började lämna in mina däck på däck "hotellet" här. Fälgorna var hela och fina innan och förstörda efter dom hade ombesörjt dem. Nu vänder jag mig till seriösa företag som är aktsamma med min egendom och står för om det skulle inträffa något de orsakat.
Här kan man alltid få hjälp. Har oftast många alternativ då det handlar om däck - både budget och högprestanda! Snabb och service-minded personal.
Mycke snabb service. Supertrevlig personal. Tack så mycket.
Trevlig personal! service inriktad. Fick mitt däck lagat på ca 10min från att jag kom innanför dörren. Imponerande snabbt!
Bra. Och bra bemötande.
Snabb service, trevligt bemötande av personalen i kassan.
Supersnabb service! Hann knappt köra in bilen förrän det var klart!
Bra trevlig och snabb service o billiga däck.
Comment on this business

to add Gustafssons Bildäck map to your website;