facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Gustav Spel & Tobak

Gustav Spel & Tobak
Address: Gustav Adolfs torg 8 , Malmö 211 39, M, SE
Phone: +46 40 30 39 33
City: Malmö
Zip Code: 211 39


Opening Hours

Monday: 10:00-19:00
Tuesday: 10:00-19:00
Wednesday: 10:00-19:00
Thursday: 10:00-19:00
Friday: 10:00-19:00
Saturday: 10:00-17:00
Sunday: 12:00-16:00


related searches: Gustav spel & tobak price, Gustav spel & tobak menu, Gustav spel & tobak review
Similar places near
Malmö Cigarr & Tobakshandel Malmö Cigarr & Tobakshandel 139 meter Man kan inte annat än känna stor glädje och inspiration när man besöker Malmö Cigarr ...
Malmö Souvenirer Malmö Souvenirer 755 meter
Pressbyrån Pressbyrån 787 meter
Reviews
Fråga om pris innan ni betalar, blev precis lurad av mannen i kassan som satte skampriser på saker som plötsligt kostade tre gånger så mycket jämfört med vanligt, sen vägrade att han förklara vad saker kostade. Han frågade dessutom om jag hade druckit för mycket igår när jag frågade honom om varför priserna var så höga jag dricker inte ens. Riktigt otrevlig man och gå inte till denna butiken om ni inte vill bli lurade.
Lurendrejeri. Han tog 300 för en tändare som man kan hitta för 100 i annan butik. Ännu värre så kan man hitta exakt samma modell med annat namn hos en känd cigarraffär i triangeln. Där kostar den bara 40 kr!!! Om ni absolut måste handla här, så kolla priset noga! En annan sak är ju att alla positiva recensioner och jämförelser ser väldigt lika ut. Skumt!
Dess anställda är sämst. De respekterar ingen och accepterar inte inresa av barn och utvisar min son. Jag ville lämna in ett klagomål om det, men jag föredrog att skriva det här och prata om min mycket dåliga erfarenhet.
Ger mig ej ett kvitto, när jag väll bad om de gav han mig endast ett kvitto som visade hela summan av beloppet och inte vad jag hade köpt. Han skriver in felaktiga köp och gör så att kunden behöver betala extra!
Mycket otrevligt personal, lättare sagt hemskt. Man får en känsla av att personalen bakom disken blivit uppfostrad av apor inne i djungel. Rekommenderar starkt att avstå all handel där.
Mycket god o trevlig service samt bra priser!
Kassören var väldigt otrevlig. Kasta ut oss för vi stog i en minut å skulle välja en dricka. Och sa att vi stog där i 10 timmar
Han tvingade mig och min syster att ge honom 5 stjärnor och en bra recension. Dessutom tog han mer betalt än vad han skulle.
Hittar på sina egna priser beroende på vem som handlar. Var dessutom otrevlig när jag frågade vad sakerna kostade. Handla inte här!
Bästa service och priser. Bra utbud på vapes
Comment on this business

to add Gustav Spel & Tobak map to your website;