facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Gustavsbergs Naturist Camping

Address: 713 32 Nora
City: Nora
Zip Code: 713 32


Similar places near
Uskavigården Uskavigården 11 km Lugnt, trivsamt, omväxlande, med kulturstigar, underbar personal, bra priser, suverän...
Reviews
Så otroligt härligt. Massor av trevliga människor. Längtar dit igen!Rum: 4/5
Väldigt fint. Trevliga människor med bra mottagande.Rum: 4/5
Mycket trevlig camping och badplats. Saknar ibland en liten kiosk för att kunna köpa glass och kalla drycker, men det är en petitess i det stora hela. Edit 2023: det finns numera glass att köpa! Oh joy!
Lugnt trevligt hiimla fint..... De ända man kan önska vore en liten kiosk Men men man får planera lite innan besöket
Camping va helt ok trevligt. Träffade mycke trevligt folk, men ta förr fan inte med er nåt som har flamingos på, vi fick inte komma tillbaka pga av en flamingo handduk med Celsius loggan. Ordförande kallade oss för "sånt folk" bara så ni vet alla. Bodde där en helg. Riktig syn på ett sånt trevligt ställe. Å sen anklagade dom på hos för fest sent till kl 0300 men vi tystade ner kl 0100. Asså trakasserier på hög nivå. Mvh Flamingo handduk Celsisu.
Jättefin camping som vi återkommer till varje år! Alltid trevligt bemötande och man träffar massor av fina människor här. Man kan välja mellan att tälta, husvagn/husbil, eller att hyra ett rum in något av husen som finns på området. Priser är väldigt överkomliga. Det finns en stor gäsmatta som är ”strandområdet”, denna delen är även öppen som ett vanligt nakenbad för alla besökare, man måste alltså inte bo på campingen för att nyttja badet. Här finns också ett stort grillområde och grillen tänds alltid upp varje kväll, det blir en naturlig plats att träffas och umgås på. Bastun som ligger på ena änden av områden är nyrenoverad och jättefin, även här samlas ganska många varje kväll. Hela områden är mycket lämpligt för familjer.
En mycket härlig anläggning väldigt trevlig personal och även andra campare. Gott om plats för såväl husvagnar, husbilar och tält, men campingen har även rum och stugor till uthyrning. Väl tilltagna hygienlokaler. Trevliga och välskötta bryggor som man enkelt kan bada ifrån i typiskt svensk insjövatten. Nära till samhället Nora där man hittar allt man behöver i form av affärer, mat och dryck. Kan varmt rekommendera ett besök och vi kommer definitivt att komma tillbaka.
Jag var på tillfälligt besök för att köpa en pryl som låg ute på blocket. Mötte trevliga människor som gillar camping på sitt egna vis. En annorlunda upplevelse kan man väl sammanfatta det som.
Väldigt trevliga människor där. Lugnt och välstädat vilket gillas
Liten, lugn camping med något slitet intryck. Sjön är långgrund med grumligt vatten men helt ok att bada i. Nora som är promenadavstånd till är en riktigt gammaldags stad. Mycket fikaställen men saknar ett bra brödbageri
Comment on this business

to add Gustavsbergs Naturist Camping map to your website;