facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Gustavsbergs Porslinsfabrik

"Gustavsberg Porslinsfabrik Framtidens Porslin AB är ett helsvenskt företag.Företaget grundades 1825 och har varit i kontinuerlig drift sedan dess, under olika ägare. Senaste ägarbytet skedde 2019.All vår tillverkning sker i hushållsporslinsfabrikens tegelröda byggnad i Gustavsberg, 20 km öster om Stockholm. En stor del av tillverkningen sker för hand då vi valt kvalitet framför kvantitet.Som enda porslinsfabrik i Norden tillverkar vi benporslin, allt från hela serviser till specialbeställda termoshöljen. Vi tillverkar också krukor, uppläggningsfat och ugnseldfasta formar i stengods."
Address: Chamottevägen 2 , Gustavsberg 134 40, AB, SE
Phone: +46 8 570 369 00
City: Gustavsberg
Zip Code: 134 40


Opening Hours

Monday: 10:00-18:00
Tuesday: 10:00-18:00
Wednesday: 10:00-18:00
Thursday: 10:00-18:00
Friday: 10:00-18:00
Saturday: 11:00-16:00
Sunday: 11:00-16:00


related searches: gustavsberg porslin outlet, gustavsberg porslin värde, gustavsberg porslin stämplar, gustavsberg porcelain, gustavsberg porslin priser, gustavsberg outlet, gustavsberg porslin museum, gustavsberg toalett
Similar places near
iittala Outlet iittala Outlet 67 meter Stort utbud av finare kvalitet. Passar bäst till den som är berädd att betala lite ex...
Reviews
Mycket porslin i olika storlekar, färger och mönster. Här finns många klassiker som man kommer ihåg sen barnsben. De fanns hemma hos mormor. Rutigt och randigt liksom enfärgat. Priserna kanske inte var de allra lägsta på andrasorteringen, men kvalité kostar ju trots allt. Det blev inget inhandlat vid det här besöket, kanske nästa gång.
Sveriges enda benporslinsfabrik med handgjorda porslinsserier. Trevlig personal och vackert porslin. Här säljs även Stig Lindbergs Berså och Lisa Larssons figurer. Väl värt ett besök!
Fantastiskt svenskt varumärke som fortfarande levererar porslin av högsta kvalitet som produceras i fabriken. Ett genuint hantverk. Bra utbud och priser i butiken. Rekommenderas!!
Spännande att få se vad som finns, nyheter m.m
Åååh så mycket vackert vill ha på många saker
Min favoritbutik i Gustavsbergs hamn. Älskar ert porslin!
STÄNG INTE NER PORSLINSBUTIKEN! UPT: Jag skrev så då, för jag hörde att beslutsfattare på kommunen skulle låta hela butiken stänga efter att de nya ägare av huset kommit. Men jag uppfattar det nu, som att så inte är fallet?
Roligt att det fortfarande tillverkas porslin i Sverige, både nya serviser och fortsatt tillverkning av gamla.
Mycket fynda på!
Var på vårdcentralen. Det gick bra.
Comment on this business

to add Gustavsbergs Porslinsfabrik map to your website;