facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Gustavsbergsbadet

Gustavsbergsbadet

About

Gustavsbergsbadet är ett äventyrsbad, sim- och friskvårdsanläggningen ligger i Gustavsbergs centrum med tillgång till parkeringsplatser, shopping och annan service.



"Äventyrsbad, simhall, gym, gruppträning m.m.Perfekt, varm och trevlig familjeanläggning endast för badgäster, alla betalar entré, duschar nakna och tvättar håret innan bad. Mobil/fotoförbud. Trevligt för alla!Två vattenrutschkanor, simma ut i strömkanal, plaskdamm till de små, varmpool. Märkestagning.Café i äventyrsbadet och entrén med gott kaffe, smörgåsar, glass, sallader, korv med bröd, smoothies, bullar m.m.Här finns även en 25 m simbassäng och bastu.Simskola, babysim, privatsim samt crawlkurser erbjuds året runt. Boka online.Gym med 20 konditionsmaskiner och 20 gymmaskiner för styrketräning.Gruppträning, cirka 50 pass per vecka. Välj bland vattengympa, cykelpass, tabata, yoga, gympa, core m.m.Hänglås till skåpen."
Address: Ösbybadväg 3, 13438 Gustavsberg, Stockholms Län, Sweden
Phone: 08-57047050
City: Gustavsberg
Zip Code: 13438


Reviews
Ganska dyrt i jämförelse med de subventionerade priserna i Stockholms kommun, inte värt. Alldeles för mycket folk i poolerna och omklädningsrummen. Halvt omöjligt att byta om, duscha och gå på toa. Kul vattenrutschbanor, kul ström men svår att åka i pga snorungar ivägen. Tråkigt att det bara fanns en snabb-bana. Men schysst och stor bubbelpool
Jag tycker mycket om att sitta i den här gas kammaren eller bastun eller vad det nu heter och sniffa på alla blöta platser:. Sen är det kul att plaska runt i rutschkanan, men dom måste göra den större för jag fastnade och alla åkte in i mig : Sen är korven oerhört ful så jag stoppa den i bubbelpoolen och dom behövde stänga >:
Det är mycket tråkigt att relaxavdelning ska betalas extra! Det blir så dyrt för oss pensionärer som hellre vill utnyttja den. Alla har inte råd med den fördyring som kommunen ställt till med. En ändring på det vore önskvärt. J-P
Har besökt deras spaavdelning. Den är helt okej. Det var andra besöket på 1år.Förra gången meddela dom att de ska göra om. Och visst var en sak omgjord i alla fall. Priset.... Annars märkte jag noll i skillnad.
Simhall med ett litet äventyrsbad. Det finns 2 vattenrutschbanor, en snabb och en långsammare som är tänkt att åka gummiring i, strömvirvel utomhus och en bubbelpool. Helt ok bad, önskar att det hade funnits mer saker att göra, fler gummiringar och bättre dämpning av ljudvolym.
Bästa badhuset, tack nya ledningen för det ni gjort för att skapa en ny atmosfär där man känner sig varmt välkommen varje gång.
Bra ordnat! Tipset är att boka innan man åker hit för väldigt mycket folk under sportlovet!
Helt okej bad! Känns snabbt lite litet tyvärr. Bäst för de under 8 år.
Riktigt bra ställe med utbud som passar många. Synd bara att inte alla följer de 'regler' som finns i samband med besök.
Yinyoga, så välgörande och skönt för både kropp och själ.
Comment on this business

to add Gustavsbergsbadet map to your website;