facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Gyllenberg Allservice & Motor AB

Gyllenberg Allservice & Motor AB

About

Utför olika reparationer av de flesta fordon och uthyrning av entreprenadsmaskiner.

Address: Steneborgsvägen 12, 71932 Vintrosa
Phone: 0735081512
City: Vintrosa
Zip Code: 71932


Reviews
Bra och snabb bil verkstad
Bästa servis
Jättebra bilverkstad
Översatt av Google Om något händer här är det inte bra. Om de gör något är det långt ifrån säkert att de kommer att göra allt som man kommit överens om. Förstör saker som är i ordning och äter av dig med att det kostar väldigt lite att få det fixat någon annanstans då jag bor långt bort. Efter att jag var där förra gången och spenderade en hel dag i Charlottenberg för att vänta på att bilen skulle bli klar. När jag gick tillbaka på eftermiddagen/kvällen hade de inte gjort något med bilen. Ingenting! Ingen ringde eller sa något. Jag hade kört 12 mil för att komma dit och tagit ledigt från jobbet, men de gjorde ingenting. Delar hade dem men valde att lämna min bil, för att ta andra istället. Vill du uppleva en riktig clownverkstad, gör resan hit. Original Om det skjer noe her så er det ikke av det gode. Om de gjør noe så er det langt fra sikkert at dem gjør alt som er avtalt. Ødelegger ting som er i orden og avspiser deg med at det koster veldig lite å få fikset det en annen plass da jeg bor langt unna. Etter at jeg var der sist gang og gikk en hel dag i Charlottenberg for å vente på at bilen ble klar. Da jeg gikk tilbake på ettermidagen/kvelden så hadde dem ikke gjort noen ting med bilen. Ingen ting! Ingen som ringte eller sa noen ting. Jeg hadde kjørt 12 mil for å komme dit og tatt fri fra jobben, men dem gjorte ingen ting. Deler hadde dem men valgte å la bilen min stå, for å ta andre i stedet for. Om du vil oppleve riktig klovneverksted så tar du turen hit.
Översatt av Google MYCKET bra service. Fick priset enligt överenskommelse innan jobbet var klart och jobbet var väl utfört. De åkte till och med till Skottland för att eu-godkänna bilen. Jag rekommenderar starkt denna plats! De som jobbar där är väldigt välkomnande och trevliga Jag kommer att åka dit i framtiden när det är något med bilarna här i huset Original VELDIG god service. Fikk pris som avtalt før jobben ble gjort og jobben ble godt utført. De dro til og med til skotterud for å eu-godkjenne bilen. Jeg anbefaler dette stedet på det varmeste! Folkene som jobber der er veldig imøtekommende og trivelige Jeg skal reise dit i fremtiden når det er noe med bilene her i huset
Översatt av Google Har använt Gøte i över 20 år. På tre olika platser. Nu har han en utmärkt målarverkstad vid sidan av en vanlig verkstad. Verkstad i absolut toppklass. Lackverkstad är också mycket bra. Bra på karossen. Priserna ligger på cirka 60 % av giriga norska verkstäder. Du kan handla medan Gøte byter bromsar. Tar 3-4 timmar. Super service. Högt rekommenderad. Original Har brukt Gøte i over 20 år. På tre forskjellige lokasjoner. Nu har han glimrende lakk-verksted i tillegg til vanlig verksted. Helt i toppklasse verksted. Lakk-verksted er også meget godt. Gode på karosseri. Prisene ligger på ca 60% av grådige norske verksteder. Du kan handle mens Gøte bytter dine bremser. Tar 3-4 timer. Super betjening. Anbefales meget sterkt.
Översatt av Google Jag har bara bra saker att säga om verkstaden, jag har alltid blivit väl mottagen och de är bekväma med allt. Original Jeg har bare gott og si om verkstedet, jeg har alltid blitt godt mottatt og de er behjelig med alt.
Översatt av Google En riktig bilverkstad! Killarna har oljiga händer, bra humor, vet hur man kör och servar till tusen. Original Et skikkelig bilverksted! Gutta har oljete hender, god humor, greie på bil og service til tusen.
Översatt av Google Mycket lösningsorienterade människor. Och inte minst prisvärt. Fantastisk Original Veldig løsningsorienterte folk. Og ikke minst rimelig på pris. Fantastisk
Comment on this business

to add Gyllenberg Allservice & Motor AB map to your website;