facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Gyllerboda Hundcenter

Gyllerboda Hundcenter

About


Söker du efter hundpsykolog eller hundcoach för att förbättra relationen med din hund?
Vi , Gunilla Wedeen och Bengt Rödseth, hjälper dig att få en trygg och balanserad hund. Vi lär dig att kommunicera med din hund på ett naturligt sätt.

Address: Gyllerboda 118, 748 95 Örbyhus
Phone: 070 308 40 30
City: Örbyhus
Zip Code: 748 95


Similar places near
VM Hundkurser VM Hundkurser 7 km Hundkurser med relation och samarbete i fokus. Här hittar du träningsfilmer, bloggin...
Reviews
Ett väldigt fint och välskött pensionat i lantlig idyll där man möts av erfarna och kunniga ägare. Vill varmt rekommendera såväl pensionat som kursverksamheten som bedrivs här!
Lämnat Maya & Lucas hos Bengt på Gyllenboda Hundcenter. Trevligt bemötta. Känns som att det kommer bli bra.
Stora boxar o fri utgång till tillhörande uteplats som var ännu större.. Svalt o skönt i värmen. Kunniga ägare.
Hundarna låses in i bås i ett mörkt stall. En liten grusplan finns utanför varje bås. Otroligt dålig miljö där hundarna inte mår bra, enligt min uppfattning. Även surt efterspel där en extra dag lagts till på fakturan som var enligt offert. Kan ej rekommenderas!
Mycket snack som hade kunnat strukturerats och komprimerats men resultatet blev mycket bra.
Fantastisk omvårdnad av omtänksam och kunnig personal med härlig hund- och människosyn. Vår Jarro stortrivs och blir glad och uppspelt bara vi närmar oss Gyllerboda.
Mottagandet blev inte bra. BR var inte hemma vid överenskommen tid och vi fick vänta -både ringde och messade utan resultat. Efter 40 minuter kom de och då var vi rejält stressade. Vår hund togs emot och sattes i en box i ett kalt uthus visades inte på hemsidan betonggolvoch inget annat. Vi var tvungna att ge oss iväg för att inte missa färjan. Men BR gick också för att han skulle ta en kaffe. Vår vovve fullständigt skrek. Hemskt mottagande. Vad som hänt därefter vet vi inte men vi fick vänliga bilder som visade att hon mådde bra. Därav ändå två stjärnor . Dock möttes vi av att en hund ylade i sin ensamhet. Vår hund. Som aldrig någonsin ylat. Det blir inget mer Gyllerboda för vår del. Kanske är det oss det är fel på men det här kändes inte bra
Ett fint pensionat där våra hundar fick den bästa omvårdnaden så att vi kunde njuta av vår semesterresa. Vi kan varmt rekommendera Gyllerboda Hundcenter.
Undrar varifrån alla 5 stjärnor kommit till Gyllerboda Hundcenter när man läser deras omdömen? Kunde jag låta bli att ge någon stjärna så hade det blivit -5 stjärnor! Att du tog tag i min hundvalp på ett sätt där han hänger från strypkopplet, är TOTALT oacceptabelt. Jag vart så chockad att jag inte fick fram ord där och då! Samtidigt slänger du honom i backen med all kraft och skriker svordomar. Att du vågar visa denna sida när jag är där är skrämmande, då undrar man vad som sker bakom dom stängda dörrarna när hundägarna inte är där! Inte nog med detta, så var min hundvalp som ett vandrande skelett när han kom därifrån, trots att vi fick betala saftigt för maten??? Som tur är har jag lyckats komma i kontakt med andra berörda som fått trauma efter dina valpkurser och gått hemifrån där gråtande. Hoppas verksamheten läggs ner OMGÅENDE!
Äntligen fick vi förklaringar och coaching för att hantera vår hund på ett sätt som gör att hunden beter sig som "folk". Nu kan vi vistas bland både folk och hundar.
Comment on this business

to add Gyllerboda Hundcenter map to your website;