facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Gynhälsan

Gynhälsan
"Gynhälsan i Jönköping är en privat gynekologmottagning som drivs av doktorerna Marianne Holmgren Windh, Krunoslav Sabol och barnmorskan Linda Petersson. På mottagningen utreder och behandlar vi sjukdomar i livmoder och äggstockar såsom blödningar, mensrubbningar, infektioner, smärtor, klimakteriebesvär inkontinens och fertilitetsutredningar. Vi utför aborter samt hjälper till med preventivmedelsrådgivning. Vi erbjuder privata ultraljud i tidig graviditet samt fosterdiagnostik i form av NIPT."
Address: Batterigatan 9, 553 05 Jönköping
Phone: 46102426666
City: Jönköping
Zip Code: 553 05


Opening Hours

Monday: 08:00 - 17:00
Tuesday: 08:00 - 17:00
Wednesday: 08:00 - 17:00
Thursday: 08:00 - 17:00
Friday: 08:00 - 17:00


related searches: Gynekolog Jönköping, Kvinnokliniken Jönköping, GynHälsan Uppsala, Privat ultraljud Uppsala
Similar places near
medicin medicin 457 meter სიახლეები და ინოვაციები მედიცინის სფეროში...
Ryhov Sjukhus Ryhov Sjukhus 514 meter Råder alla patienter till att spela in alla samtal du aktivt deltar i själv, det är l...
Ögonmottagningen Ryhov Ögonmottagningen Ryhov 554 meter Råder alla patienter till att spela in alla samtal du aktivt deltar i själv, det är l...
Käkkirurgiska Kliniken Käkkirurgiska Kliniken 614 meter Mycket kompetenta och har kunskap både när det gäller psykologi och som tandkirurger....
By Dr Julia skönhetsklinik By Dr Julia skönhetsklinik 2 km Mysigaste salongen jag varit med om! Trevlig personal, rent och fräsch överallt. Vid ...
Läkarrekrytering, Vårdcentralerna Bra Liv Läkarrekrytering, Vårdcentralerna Bra Liv 2 km Vi söker framtidens läkare till Vårdcentralerna Bra Liv! Är du intresserad? Tag en ko...
Reviews
Linda är absolut bästa barnmorskan i stan. Hon får dig att känna dig bekväm under hela besöket och är verkligen kunnig. Den bästa personen du kan komma i kontakt med!
Träffade barnmorskan Linda. Helt fantastiskt kvinna som är otroligt duktig på sitt jobb! Jag kände mig så oerhört trygg och bekväm genom hela besöket. Stämningen och lugnet i lokalerna är också väldigt skönt och avslappnat. Kommer nog aldrig gå till någon klinik än Gymhälsan!
Krunoslav är jättetrevlig och har alltid lyssnat och hade jag bara gått till honom hade jag gett mer. Tyvärr träffat Marianne två gånger och barnmorska en gång här också vilket var ett helvete. Både Marianne och barnmorskorna försöker pressa på en preventivmedel fast man inte vill ha det, både spiral men även p piller. Marianne är oerhört otrevlig i sitt bemötande och konfrontativ och trodde inte ens på mig när jag sa att jag hade lichen, FAST jag sa att det tagits en biopsi som bekräftat det och nämnt detta flera gånger. Kommer aldrig gå till henne igen eller till en barnmorska här oerhört otrevligt.
Egentligen bra, och många av stans mest erfarna gynekologer har här gått samman under samma tak. Lång erfarenhet, trevliga lokaler med mera. Hade kunnat få 5 stjärnor MEN betyget dras ner ordentligt eftersom det är så väldigt svårt att få tid. Ringer man några minuter för sent så är telefonkön full för dagen. Om man väl får en telefontid kan man ha tur och få komma in samma dag vid akuta besvär. Men är det inte akuta ärenden kan man tyvärr behöva vänta länge, att jag fått vänta 2-3 veckor på en tid är inte ovanligt. Åtminstone om man är i behov av att träffa en gynekolog. Är en barnmorska tillräckligt kan det vara lättare att få tider. Ibland finns det bokningsbara tider på hemsidan, men de är få och bokas upp snabbt. Om det bara var lättare att få tid hade det varit klockrena fem stjärnor!
Älskar Gynhälsan! Har Krunoslav som ordinarie läkare och han är helt fantastisk och vet vad han gör. Väldigt försiktig och lyssnar på en. Misstror inte en och gör allt vad han kan för att få en smärtfri. Världens bästa läkare, kommer aldrig byta.
Ringde och behövde hjälp med en blödning som ev kunde vara missfall, hon som svarade sa att hon kunde inget om sådant och att hon skulle be barnmorskan ringa upp under em. Jag satt med telefonen i handen hela em/kväll men ingen ringde upp. Slutade med ett besök på akuten för att få klarhet i vad som hänt. Mycket dåligt att inte ringa tillbaka.
Träffade Carl-Johan trots att det kändes lite avigt för mig med en manlig gynekolog, men kan absolut rekommendera honom! Proffsigt bemötande och snabbt avklarat, trots att mitt besök inte var ett "vanligt" besök.
Går inte att boka tid, när man ringer så läggs det på. Vad är det för patientbemötande?
Varit på båda kliniker i Uppsala för ultraljud och de var imponerande vackra och lätt tillgängliga. Priserna är riktigt bra för en privat tjänst. Personalen var dock ganska otrevliga, både på telefon med också läkarna på plats. De kunde verkligen satsa mer på ett bättre kundbemöttande. Detta forstör hela upplevelse, man går därifrån ganska sårad.
Fint och proffsigt bemötande både via telefonen och i verkligheten, tar sig tid att svara på ens frågor och det känns personligt, även fräscha lokaler. Har bara gott att säga. Hade gett 20 stjärnor om jag kunde :
Comment on this business

Directions to Gynhälsan with public transportation


Ryhov östra 140 meters
500
Psykiatrivägen 180 meters
4
Asecs Ikea 200 meters
4

to add Gynhälsan map to your website;