facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Gysinge Brukshandel

Gysinge Brukshandel

About

Delikatesser, presenter, nostalgi, livs, vandrarhem och fiske



"En självservice-butik där du använder Bank-id för att komma in. Sortiment med mycket mathantverk från Sverige, delvis lokalt, & Italien."
Address: Granövägen 6, 810 21 Gysinge, Gävleborgs Län, Sweden
Phone: 029121075
City: Gysinge
Zip Code: 810 21


Opening Hours

Monday: 10:00 - 18:00
Tuesday: 10:00 - 18:00
Wednesday: 10:00 - 18:00
Thursday: 10:00 - 18:00
Friday: 10:00 - 18:00
Saturday: 11:00 - 16:00
Sunday: 11:00 - 16:00

Reviews
Mycket trevlig liten butik med nödvändigheter och annat roligt! :- Spännande system över lag för att komma in och handla!
Hade inte riktigt räknat med att i lilla Gysinge hitta en self service delikatessbutik, där man använder sitt bank-ID för att logga in sig genom entrén, plockar ihop det man vill ha bland det lagoma sortimentet av udda läckerheter i den obemannade butiken, och självscannar sig sedan genom betalningen innan man går ut igen. -Fantastiskt koncept! Köpte gotländska salt&vinäger-chips, korvsenap och basilika-tomatsås. INTE den sortens grejer jag trodde jag skulle hitta då jag stannade till på en "brukshandel".
En trevlig brukshandel med de vanliga dagligvarorna samt unika lokala varor samt en mycket trevlig personal. Ligger i en härlig bruksmiljö.
Mysig butik, spännande produkter. Tips är att ansluta till deras wifi innan kassan, dåligt täckning i butiken och det är självbemanning i kassan.
Tråkigt utan expediter men fina varor.
Ett ställe till för turister. Varför skulle det annars säljas dalahästar i Gysinge? Mjukglassen var liten. Dyr och inte så god. Han som gjorde glassarna tog i struntar med händerna. Borde haft en servett i mellan.
En räddare i nöden på vår campingresa. Tack för att någon hellre ser lösningar än problem. Sonen hälsar att mjukglassen var god och att sälen kom tillbaks.
Bra o fin affär men köpte mjukglass med barnen kostade mycket men fick jättelite glass det va en besvikelse för allq
Charmig affär med blandad karaktär. Krims-krams, camping-mat, lokal honung men även basala kylvaror. Mycket hjälpsam personal som även förestår det lokala vandrarhemmet en bit bort. Klart själfullt!
Trevlig ägare o personal med många idéer. Trevlig butik. Gott fika.
Comment on this business

to add Gysinge Brukshandel map to your website;