facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Gysinge Centrum För Byggnadsvård

"Gysinge centrum för byggnadsvård AB tillverkar och säljer kvalitetsprodukter för renovering, underhåll och nybyggnation av hus. Bolaget startades i början av 1990-talet och är idag ett av Sveriges mest välkända aktörer i Byggnadsvårdsbranschen.Vi erbjuder ett brett sortiment av genuina varor för byggnadsvård, inredning och design. Färg, såpa, möbler, textil, inredningsdetaljer, trädgård, belysning och mycket annat. Tidstypiska detaljer för hem från 1700 och framåtVåra kunder är privatpersoner, hantverkare, företag och offentlig förvaltning. Vi säljer våra produkter dels i våra egna butiker i Gysinge och Stockholm, via webshop, samt återförsäljare i främst Norden."
Address: BYGGESVÄGEN 12, 81021 Gysinge, Gävleborgs Län, Sweden
City: Gysinge
Zip Code: 81021


Reviews
Det är fina varor men priserna är orimligt höga. Nästan oförskämda priser ibland. Jag letar på andra ställen. Men linoljefärgen är bra.
En plats vi besöker ganska ofta. Allt man behöver till sommarens husfix. Mysigt att bara vara här och njuta av miljön
Intressant, många bra tips, kvalitetsvaror.
En idyll där man kan se gamla byggnader renoveras med dåtidens teknik och materiel. Fantastiska hus med fina färger och spännande fönster. En bra utflykt tillsammans med Gysinge Herrgård.
Mycket att se på och intressant butik.
Jättefint, trevligt, mysigt, vackert. Caféet va tyvärr inte öppet när jag va där, annars kan jag tänka mig att det hade varit jättefint där oxå Mkt fina saker i butiken. Både som man kan köpa om man vill ha nya grejer som ser gamla ut till sitt hus, som lysknappar, eluttag, spikar, tapeter, färg, knoppar, krokar, beslag m.m. m.m. Och så sålde dom deras special-gjorda tallrikar i stengods med gammal design och färg. Samt dukar, disktrasor, handdukar, tyger på löpmeter, mattor m.m. gjorda i 100% lin, eller lin- och bomullsblandning att inreda sitt hem med. Även olika städborstar i trä och naturfiber-borst, diskborstar, handgjorda tvålar, och linoljesåpa i många olika storlekar i dunkar eller pumpflaska.
Allt var stängt när vi var där men vi njöt av vacker utemiljö.
Väl värt ett besök
Mysigt ställe, roliga varor
Välsorterad butik med mysig atmosfär och hjälpsam personal.
Comment on this business

to add Gysinge Centrum För Byggnadsvård map to your website;