facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Gysinge herrgård

Gysinge herrgård

About

Gysinge Herrgård har anor från 1600-talet och ligger intill Dalälvens strand. Hos oss kan du konferera eller hålla fest i vacker och avkopplande miljö.

Story

Välkommen till Gysinge Herrgård. Konferera i vacker, avkopplande och lugn miljö, eller varför inte ha din fest här. Här kan man hålla såväl herrgårdsbröllop som rustikt bröllop i det gamla sädesmagasinet. Vill man ha det lite modernare finns Café Udden att tillgå.

Gysinge Herrgård har anor från 1600-talet och ligger intill Dalälvens strand. Vi har 107 bäddar fördelat på tvåbäddsrum och enkelrum.

I det gamla Orangeriet där det har odlats persikor och vindruvor en gång i tiden har vi idag vår restaurang och där serveras dagens lunch måndag-fredag klockan 11.30-13.30. Vi erbjuder även Catering.

I omgivningarna finns gott om sevärdheter och underskön natur. Beställ gärna en rundtur för att få en underhållande och informativ guidning. Vi erbjuder även flera aktiviteter, allt från smide till chokladprovning.

Address: Gysinge, 810 21 Gysinge, Gävleborgs Län, Sweden
Phone: 0291-21222
City: Gysinge
Zip Code: 810 21



related searches: Gysinge Wärdshus, Gimo Herrgård, Krusenberg Herrgård, Färna Herrgård, Söderfors Herrgård, Gyllene Uttern, Jula Hotell, Skara Stadshotell
Reviews
Trevlig i gysinge härlig natur o åt lunch på orangeriet
Riktigt bra lunch en lördag i fin miljö. Coronasäkert och bra. Trevlig personal och bra priser.
Fin omgivning med vackra vandringsleder, bra värdshus för middag. God frukost men inte bästa servicekänsla.
Det finns säkert dagar då Gysinge Herrgård upplevs mer "inbjudande", dock inte en blåsig och kall vardag i januari 2020. Vi hade planer på att fika, men avstod eftersom inte hundar fick följa med in.
Mycket trevligt utflyktsmål, sagolikt vackert med forsarna och gamla bruksmiljön
Vacker plats vid Dalälven och Gysingeforsarna
Bruksmiljö med stor portion lugn och ro, lite som att tiden stannar en stund. Gott om vandringsstigar att strosa på. Och sedan Orangeriet att luncha på.
Så vackert på sommaren bör ses
Supertrevlig miljö med den fina forsen, utsiktspunkter, promenadstråk
Comment on this business

to add Gysinge herrgård map to your website;