facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Gysinge Kafé & Konferens Udden

"Ni hittar oss ute på udden i Gysinge alldeles vid Dalälvens kant. Ta en fika och njut precis intill Gysingeforsarna."
Address: Benedicks Väg 5 , Gysinge 810 21, X, SE
Phone: +46 291 211 10
City: Gysinge
Zip Code: 810 21



related searches: Gysinge kafé & konferens udden gysinge menu, Gysinge kafé & konferens udden gysinge review, Gysinge Herrgård, Gysinge Wärdshus
Reviews
Saknade pizzasallad till pizza- rätt. och lite otydligt om kaffe ingick eller inte, annars var det trevligt att kunna sitta utomhus med den vackra utsikten över FärnebofjärdenMat: 3/5
Fantastisk utsikt över strömmande vatten, fiskande fåglar och betande kor från Cafeet. Maten är dock medelmåttig.
Väl värt att besöka. Ett kaffe lite som förr i världen... God mackor, trevlig personal som lagar till vid beställning. Fridfullt att sitta vid älven.... Dock inte hundvänligt. Har tidigare varit här med hund och då gick det bra... men inte nu. Därför minskni g av stjärnor.
Trevligt cafe i lugn bruksmiljö. Matmenyn är begränsad med var mycket god tyckte vi alla. Ok sortiment med fika. Vi testade även det lokala ölet, en Brukslager, som hade härlig karaktär i både doft och smak. Vacker miljö att gå runt i. Häftiga industriminnen kantat av den härligt forsande Dalävlen. Rekommenderas
Ett litet och genuint café i en gammal bruksmiljö. Utbudet är moderat men av god kvalité. Utsikten är mycket väl värd att stanna till för. Ta gärna ett besök på naturum Färnedofjärden samtidigt.
Räkmacka med pilsner, mums. Miljön i soligt väder oslagbarMat: 5/5
Fantastisk utsikt med det forsande vattnet. En helt ok räkmacka gled ner till kaffet.
Parkeringen ligger ca 100 meter från caféet. Miljön omkring mycket fint med gammal bruksmiljö. Fint café med begränsat urval av fika. Ligger mycket fint vid vattnet.
Härligt beläget, maten är okej. Räksmörgåsen är prisvärd. Kondisbitarna är tråkiga. Såg uttrar simma förbi på kvällen. Har man tur finns det god lokalproducerad öl.
Vi var ett sällskap om ca 60-70 personer som skulle få fika. Detta löste man genom att ha en enda kö till maten frallor, smör, pålägg, kaffe och te vilket såklart gjorde att folk fick köa hur länge som helst. Dåligt planerat. Varför inte ha åtminstone två "stationer"? Dessutom hade vi beställt fika till 8.30, men då fanns inte ens personalen på plats. Vid lunchen var det samma sak med en enda kö. När man väl kom fram så var maten såklart kall.
Comment on this business

to add Gysinge Kafé & Konferens Udden map to your website;