facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Gysinge Vandrarhem

Gysinge Vandrarhem
Address: Granövägen 6, 810 21 Gysinge, Gävleborgs Län, Sweden
Phone: 0291-210 75
City: Gysinge
Zip Code: 810 21



related searches: Gysinge vandrarhem age, Gysinge Herrgård
Reviews
Bästa microbryggeriet finns i samma fastighet. Sjukt mysig miljö, kan verkligen rekommendera att stanna till här
Perfekt läge om man vill ut och vandra i närområdet. Trevlig personal, fina rum. Väldigt prisvärt! Rum: Rymliga i äldre stil. Promenadmöjligheter: Det finns hur många leder som helst om man vill ut och gå. Mat och dryck: I närheten ligger både Wärdshus och herrgård.
Superhärligt vandrarhem i vacker miljö. Både jag och min hund var välkomna det finns specifika rum för oss med djur så allergiker inte påverkas Vi blev trevligt bemötta och fick tips om hur vi skulle få ut så mycket som möjligt av vår vistelse i Gysinge. Rummen var städade & det var rent & fint i hela vandrarhemmet. Tiptop!
Mycket trevligt vandrarhem i underbar natur. Vi fick ett fantastiskt fint välkomnande och bemötande. Vi återvänder gärna och har redan kompisar som vill boka in sig för övernattning, då kommer vi givetvis med! Tack för oss Lotta och Christina
Vi bodde här över en helg och måste säga att vi blev positivt överraskade! Vandrarhemmet var fräscht och Corona-säkert och det var smidigt att ta sig hit från Stockholm. Stort plus var det vänliga bemötandet! Hit kommer vi igen :
Vandrarhem med en fantastisk lugnande atmosfär, varje rum har ett unikt och genomtänkt tema. Mysig gemensam yta och kök. Återkommer igen för en weekend getaway.
Enkelt rakt på - lite shiningvarning på hela huset med en bra spökhistoria om vilka som bott där tidigare får barnen minnen för livet :-
Ett sjukhem som är omgjort till vandrarhem som var en trevlig erfarenhet.Rum: 5/5
Trevlig personal, ett väldigt mysigt och hemtrevligt vandrarhem! Mycket fina vandringsleder runt knuten.
Ja har nu bott här sedan 1 mars och det är jättefina rum och trevlig personal.
Comment on this business

to add Gysinge Vandrarhem map to your website;