facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Gyttorp Ridklubb

"Gyttorps Ridklubb är en ridskola i Gyttorp, i Nora kommun, i norra Örebro län. Här kan du rida, tävla och vi har stallplatser för dig med privathäst.Vi erbjuder alltifrån knattegrupper till funktionsanpassad ridning, till vuxen- och seniorgrupper, för fritid eller tävling.Gyttorps Ridklubb är den lilla familjära ridskolan som vill att du som elev ska få hjälp att utveckla din ridning och nå dina egna mål utifrån din egen ambitionsnivå.Du tar lektioner av utbildade ridlärare med någon av ridskolans hästar.Du kan även boka in dig på ridläger på skolloven."
Address: 713 72 Gyttorp
City: Gyttorp
Zip Code: 713 72



related searches: Ridläger Stockholm, Hoppläger, Häst som är sur i boxen
Reviews
Otrevligt bemötande och otroligt mycket fakturor skickas ut, trots något veckoindelat system. Byter tider på lektionerna mitt i terminen utan att kolla med betalande medlemmar. Rekommenderas ej.
Bästa ridskolan jag någonsin vart på. Jätte bra ridlärare, ridskolehästar, ridbanor mm. Gick på deras ridläger och allt gick superbra. Trodde inte att jag skulle kunna tävla i dressyren och banhoppningen i ridlägersmesterskapet men jag gjorde det. Har panikångest och ångest men fick lite extra stöd så jag klarade av det. Man lär sig jätte mycket.
Trevlig tävlingsplats. Bra för första meeting!
Lugnt och trevligt ridhus
Kanon ställe
Comment on this business

to add Gyttorp Ridklubb map to your website;